Girona

El Girona rep la visita del Barça en un duel per decidir l’objectiu

Divisió d’honor juvenil. Una hipotètica sorpresa faria acostar els gironins a la part alta, però una derrota, a la lluita pel descens

L’equip juvenil del Girona rep al municipal de Vilablareix la visita del Barça, el segon classificat, amb dinou punts, quatre més que els gironins (a les 12.00 h, per Esport 3). Els futbolistes dirigits per Àlex Marsal han encadenat dues derrotes en el campionat que li han fet perdre pistonada en la lluita per la segona posició i contra l’equip blaugrana es juguen gran part de les seves aspiracions a continuar somiant per posar pressió als equips amb més potencial i poder del subgrup A del grup tercer.

El Barça, que va començar molt malament la lliga (tres empats), sembla que ha agafat el bon camí (cinc victòries en set jornades), tot i estar ja a dotze punts del gran dominador d’aquest curs, l’Espanyol. Per al matx d’aquest migdia, Marsal recuperarà el davanter Kemo Cissé.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)