Espanyol

Embarba: “Estem fotuts, hem fet més per guanyar”

El duel de Montilivi. El davanter de l’Espanyol lamenta que el bon partit no hagi servit per guanyar el Girona però creu que aquesta és la línia a seguir. Felicita al porter local. “Quin cabró Juan Carlos! Quin partit ha fet!

Embarba s’ha erigit en portaveu de l’Espanyol després de la derrota a Montilivi on els barcelonins, malgrat la derrota, mantenen el lideratge, però empatats a punts amb el Mallorca que ha guanyat avui al Rayo Vallecano. “Marxem fotuts perquè hem proposat més. Hem estat protagonistes i hem fet tot per guanyar, però desgràcies; Juan Carlos; els pals i la sort... ells s’han emportat els tres punts, però aquesta és la línia a seguir vindran més victòries que derrotes”, ha explicat el davanter madrileny que ha felicitat d’aquesta manera les grans prestacions del porter del Girona amb qui ha compartit equip en el passat. “Quin cabró, Joan Carlos quin partit ha fet! Som excompanys i tinc una gran relació amb ell. Me n’alegro per ell”. Embarba ha fet un gran partit, com la resta dels seus companys, però de manera especial l’extrem ha brillat amb llum pròpia protagonitzant accions de gran perill com un xut al pal des de fora de l’àrea. Ha recordat al futbolista resolutiu d’inici de curs. Ara pensa en el pròxim partit per seguir sumant i mantenir el lideratge en una lluita aferrissada amb Mallorca i Almeria. “És igual el que facin la resta, ens hem de centrar en nosaltres i si fem la nostra feina anirem cap amunt”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)