Girona

Pablo Moreno ja és determinant

Clau. El jove andalús, cada cop més actiu, marca el seu segon gol i compensa la sequera dels davanters de referència del Girona

Havia estrenat el compte golejador com a professional a Albacete, on va tancar una victòria que un gol en pròpia porta de Kecojevic havia encarrilat. Pablo Moreno, amb 18 anys, està en ple creixement a Montilivi i ahir va fer el seu segon gol en la lliga, el primer que és determinant. L’andalús, que es va fer un tip de celebrar gols al planter del Barça, té cada vegada més incidència en el joc del Girona. Ahir, situat a la banda esquerra, li va tocar patir i treballar, i quan va trepitjar àrea va ser letal, amb una molt bona definició en l’acció de l’únic gol del partit (41’).

Substituït en el minut 62 –poc abans havia notat molèsties a la cuixa–, Pablo Moreno va aparèixer per compensar una fase de sequera dels davanters de referència. Stuani, altre cop titular ahir, fa vuit partits –se n’ha perdut quatre– que no marca. Mamadou Sylla, deu. I Nahuel Bustos, que ahir no va ni entrar, sis.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)