Sabadell

Un empat rocambolesc

Amb fortuna.

Almeria 2 Sabadell 2

ALMERIA:Makaridze, Centelles, Cuenca, Ivanildo, Balliu, Aketxe (Lazo, 62’), Samu, Morlanes (Villar, 88’), Carvalho (Petrovic, 81’), Corpas (Appiah, 88’) i Sadiq.SABADELL:Mackay, Jaime, Grego, Aleix Coch (Víctor Garcia, 77’), Stoichkov, Boniquet (Ángel, 70’), Rubio, Cornud (Héber Pena, 82’), Undabarrena (Edgar Hernández, 82), Álvaro Vázquez (Juan Hernández, 70’) i Guruzeta.GOLS:1-0 (38’) Samu. 1-1 (66’) Rubio. 2-1 (76’) Sadiq. 2-2 (84’) Juan Hernández.ÀRBITRE:Ocón Arráiz.T.G.:al local Ivanildo; al visitant Cornud.PÚBLIC:Sense públic al Juegos Mediterráneos.

El Sabadell ha aconseguit un empat inesperat contra l’Almeria, un rival de la part alta de la classificació. El conjunt arlequinat ha igualat dues vegades el marcador; la primera, amb un gran cop de cap d’Óscar Rubio i la segona, gràcies a un lliure indirecte hilarant que ha executat Juan Hernández.

El Sabadell ha estat molt bé en el primer temps contenint la possessió estèril de l’Almeria i posant pressió a la porteria rival amb diverses ocasions. El gol, però, ha arribat per culpa d’una mala sortida d’Ian Mackay que ha aprofitat Samu Costa per rematar en planxa a gol. Els arlequinats han aconseguit el gol de l’empat en una centrada de Cornud que ha rematat de espectacularment Òscar Rubio. Les sensacions, però, no eren les millors per l’equip d’Hidalgo que ha encaixat un gol de Sadiq poc després. I en el tram final, amb poques esperances, la fortuna li ha salvat els mobles al Sabadell. En un servei de porteria, Makaridze ha relliscat de manera que en el colpeig la pilota li ha tocat també al peu de recolzament. L’àrbitre ha declarat lliure indirecte, davant la mirada atònita de tothom, adduint que el porter ha fet dos contactes de manera consecutiva. Juan Hernández ha aprofitat el lliure indirecte des de la frontal de l’àrea petita ajustant la pilota mentre un jugador de l’Almeria s’apartava deixant lliure el seu pal.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)