Girona

L’opció d’igualar el sostre

Si el Girona supera el Vila-real jugarà els quarts de final per segona vegada en la seva història, després d’enfrontar-se contra el Madrid fa dues temporades

El Girona jugarà aquest vespre els vuitens de final de la copa per quarta vegada en la seva història. Les dues primeres queden molt lluny, i és que els gironins hi van arribar per primera vegada el curs 1935/36, en què van perdre contra el Betis a doble partit –1-2 a casa i 3-2 a domicili–, i van repetir el curs 1948/49, quan van caure golejats contra el Barça (9-0). Des de llavors al Girona li va costar moltíssim arribar a les últimes eliminatòries de la competició del KO, i no es va tornar a plantar als vuitens fins fa ben poc, concretament fa dos anys, en el curs 2018/19, en el qual els gironins van acabar descendint de primera divisió. Aquella edició és el mirall que avui els de Francisco intentaran reflectir, perquè és l’única vegada que el Girona s’ha classificat per als quarts de final. Ho va aconseguir en una eliminatòria vibrant contra l’Atlético de Madrid. Els de Pablo Machín van eliminar un dels favorits gràcies a l’empat a tres al Wanda, que va fer bo l’1-1 de Montilivi en l’anada. Aquell dia van tenir protagonisme Valery i Stuani, que també podrien tenir minuts avui, i Doumbia, que va marcar el 3-3 definitiu al minut 87 –el gol de l’anada el va fer Choco Lozano.

Després de superar l’Atlético el Girona va acabar eliminat contra el Madrid (4-2 i 1-3) en la primera i, per ara, única vegada que els blanc-i-vermells han disputat els quarts de final de la copa.

AVUI Valladolid-Llevant
19 h (DAZN)
Betis - R. Sociedad
21 h (DAZN)
Girona - Vila-real
21 h (DAZN)
DEMÀ
Sevilla-València
19 h (DAZN)
Almeria-Osasuna
21 h (DAZN)
Rayo - Barça
21 h (T5/ DAZN)
DIJOUS 28
Navalcar. -Granada
19 h (DAZN)
Alcoià-Athletic
21h(Cuatro/DAZN)
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)