Girona

Francisco Rodríguez

Tècnic del Girona

“Sap greu perquè ho hem intentat fins al final”

Al final del partit, Francisco es debatia entre l’orgull i la decepció. L’equip que orienta havia ofert una versió convincent contra un primera divisió, però havia estat eliminat. “Em sap greu l’eliminació perquè ho hem intentat fins al final. Però també n’hi ha per estar contents de com hem jugat “, va dir l’entrenador. “Volíem guanyar. L’equip, sobretot a la segona part, ha estat valent, ha anat a empatar l’eliminatòria i ha tingut el rival al seu camp molta estona, però no ha pogut ser. També és cert que ells han tingut les seves oportunitats a la primera part”, va continuar. “Sap greu perquè els jugadors han fet un esforç important. Han volgut i hauríem pogut seguir donant minuts a gent que vols tenir-ne. Estic orgullós de la segona part, aquest és l’equip que volem ser en la segona volta”, hi va afegir.

Pel tècnic, la imatge mostrada després del descans és el camí. “Si volem créixer i estar a prop del sisè lloc cal estar en aquesta línia. Tenim els jugadors disponibles i la competència entre tots ens ajudarà en la lliga”, va indicar el preparador, que ara disposarà de setmanes més llargues per preparar els enfrontaments. “Millorarem en molts aspectes, sobretot a nivell tàctic. Tindrem molt més temps de recuperació entre partit i partit. A més, recuperem gent i tenim tothom preparat”, va explicar.

Finalment, va ser qüestionat per la situació de Mamadou Sylla, que ha estat vinculat a diversos equips durant aquest mercat d’hivern. “No en tinc cap notícia. No en sé res. A mi no se m’ha dirigit en cap moment a dir-me res i avui ha tornat a jugar i demà s’entrenarà. Ha de tenir el cap aquí, perquè sap la il·lusió que tenim perquè segueixi creixent aquí”, va sentenciar.

Emery: “Hem patit”

Unai Emery es va mostrar “satisfet” a l’acabament del partit. “La dificultat que hem trobat ha estat gran i la resposta de l’equip ha estat bona. Ens ha tocat patir però l’equip s’ha mantingut ferm”, va reconèixer l’entrenador, que va lloar el partit del Girona: “En el segon temps, han tingut alguna situació clara i han estat a prop d’empatar.”

MAMADOU SYLLA

“No tinc cap notícia que tingui alguna cosa amb un altre club. A mi no me n’ha dit res”

SATISFET

“Estic orgullós de la segona part, aquest és l’equip que volem ser en la segona volta”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)