Espanyol

Diego López: “No hem estat a l’altura”

Els vestidors. “No pot ser que se’ns escapi un partit així i encaixar tres gols en la segona part”, diu el gallec que insta a reflexionar. “Quan perds has de fer autocrítica i l’hem de fer”

L’Espanyol ha encaixat una derrota d’aquelles que fan mal i que et destrossen l’autoestima. Els futbolistes blanc-i-blaus que han passat per zona mixta no podien amagar la seva decepció per un partit que estava a la mà, amb el 2-0 a la mitja part, i que s’ha escapat a la segona. “Hem fet una mala segona part. Nosaltres no hem estat a l’altura i ens marxen tres punts molt importants”, ha dit Diego López que malgrat rebre tres gols m’ha evitat un parell més. “No sé què ha passat en el segon gol, ha buscat el xut i ha entrat”, ha explicat el gallec que no volia entrar a valorar una jugada on s’ha mossegat la llengua. “És cert que quan perds has de fer autocrítica i l’hem de fer. No pot ser que se’ns escapi un partit així i encaixar tres gols en la segona part. Ells s’han vingut amunt amb el primer gol”.

Per la seva banda, Javi Puado, autor del primer gol del partit, també ha valorat el paupèrrim guió del duel. “Ho teníem tot de cara per aconseguir la victòria després de la primera i en la segona s’ha vist que ens han guanyat, però els dos últims gols han arribat a pilota aturada, una cosa que treballem molt. Fan el primer gol per l’escaire, l’altre un golàs. La segona no ha estat una bona part i s’ha vist en el resultat”, ha explicat el davanter. El futbolista ha explicat el detall del segon gol amb la sortida d’Embarba a instàncies del col·legiat pel seu pantaló foradat. “Embarba no estava en el segon gol perquè el col·legiat li diu que s’ha de canviar el pantaló. Però no és excusa que ens facin el gol tot i estar amb un jugador menys”. Per últim, ha deixat clar el sentiment individual i col·lectiu de la plantilla després d’aquest mal resultat i per la forma com s’ha produït aquesta dolorosa desfeta. “Marxo molt trits per deixar escapar aquests tres punts. Hem de seguir treballant i millorant”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)