Espanyol

Dimata, l’últim fitxatge

El davanter arriba a l’Espanyol a poques hores de tancar el mercat d’hivern.

L’Espanyol ha aconseguit tancar la peça que li faltava per afrontar amb garanties el final de temporada. El conjunt blanc-i-blau ha fet oficial l’arribada de Landry Dimata, un davanter centre congolès que arriba procedent de l’Anderlecht en una cessió amb opció de compra.

Dimata ha disputat aquesta temporada 14 partits en la primera divisió belga però sense continuïtat ja que ha marcat dos gols. Aquesta xifra està lluny de les 13 dianes que va aconseguir la temporada 2018/19 a l’equip belga, on va arribar cedit del Wolfsburg. El curs passat se’l va passar en blanc a causa d’una lesió.

La incorporació de Dimata significa també la sortida de Víctor Campuzano, en direcció Gijón. El jove davanter blanc-i-blau tenia acordats els termes amb l’equip asturià però l’Espanyol no li volia donar la sortida si no arribava un jugador. La incorporació de Dimata ha alliberat Campuzano que surt amb la carta de llibertat i signa fins el 2025.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)