Espanyol

Dimata: “És un honor i un orgull estar a l’Espanyol”

Presentació. “L’objectiu és tornar a primera i donaré tot el que tinc, gols i treball, per fer-ho”, diu el davanter que deixa enrere la seva lesió de genoll. “Això és passat, vinc a escriure un nou capítol en la meva carrera”

Landry Dimata (Mbuji-Mayi, Congo, 1-9-1997) ha estat presentat com a nou jugador de l’Espanyol. El futbolista arriba a l’Espanyol procedent de l’Anderlecht cedit amb una opció de compra si l’equip blanc-i-blau assoleix l’ascens. El futbolista, internacional amb Bèlgica en categories inferiors, aterra al club barceloní com un dels futbolistes amb més projecció del seu país. Un recorregut prometedor que ha quedat tallar per una greu lesió de genoll que el va deixar sense jugar durant divuit mesos. Ara l’objectiu del futbolista i tornar a recuperar la seva millor versió i aportar més gol a l’Espanyol en aquest segon tram de temporada on tindrà la dura competència de Raúl De Tomás. “Estic molt content. Aquest és un nou capítol de la meva carrera i és somni estar aquí perquè volia jugar al futbol espanyol i donaré el millor de mi. Aquesta lesió ja és passat i no té res a veure. Estic aquí gràcies a la meva qualitat”, ha dit el futbolista que insistia a dir que “no vinc a recuperar res, vull gaudir del moment. L’equip està en un bon moment i soc un peó més que aportarà la seva qualitat al grup”. El nou davanter té molt clar perquè ha vingut. “És un honor i un orgull estar aquí. Per mi és un somni jugar a l’Espanyol i la lliga espanyola. Era una cosa que volia des de fa temps. Sé el que vol l’equip que és tornar a primera i és el lloc on es mereix estar. Donaré tot el que tinc, gols i treball, per aconseguir-ho”. En aquest sentit, el futbolista té clar el seu paper dins de l’equip. “Soc una persona a qui li agrada jugar molt al futbol i tothom coneix el futbol espanyol. L’Espanyol és un equip dominant i jo els hi puc aportar la meva velocitat i gols”.

El jugador s’ha entrenat aquest matí amb la resta dels seus companys i ha explicat les seves primeres sensacions. La primera climàtica. “Feia un grau a Bèlgica i aquí pràcticament vint. Això em fa començar amb bon humor”. El davanter s’ha trobat un grup molt professional hi ha intercanviat paraules amb Tommy N’Kono i Sergi Darder. “Més enllà dels que parlen francès em vull integrar dins del grup i parlar espanyol com més aviat millor”.

Lesió de genoll.

L’Espanyol feia setmanes que tenia perfilat la seva contractació tot i això, el futbolista ha passat exhaustives revisions mèdiques per veure l’estabilitat del seu genoll que el va deixar divuit mesos allunyat dels terrenys de joc. De fet, a principis de temporada, el Dijon va desestimar el seu fitxatge. “Quan escollim un jugador, els nostres serveis mèdics fan totes les proves i vistos els precedents dels jugadors ho hem vist amb l’especialista. Està preparat per competir. Per aquest precedent ho hem portat tot fins al màxim en la revisió mèdica”, ha explicat el director esportiu, Francisco Joaquín Pérez Rufete. “Vull donar-li les gràcies per la predisposició de Nany de venir. Ell, des del primer moment, tenia molt clar al que ve i no ha dubtat. Sap que l’Espanyol és un punt de partida pel seu creixement i aconseguir reptes individuals i col·lectius. Ara arriba el més important jugar i aconseguir l’objectiu que és pujar a primera”, ha afegit el director esportiu en la presentació del futbolista. Un fitxatge que s’ha fet per la necessitat del jugador de gaudir dels minuts que no tenia a Bèlgica. “Anderlecht ha fitxat un davanter del Manchester City i Nany, ara, no se sentia important allà. Vol seguir la seva trajectòria i carrera. L’Anderlecht ha entès que el jugador ha de jugar”, ha apuntat Rufete.

Per la seva banda, el conseller delegat del club, José María Durán ha donat la benvinguda al futbolista. “Estem molt feliços de poder donar la benvinguda a Nany Dimata. Ha estat una negociació complexa i llarga i l’hem assolit amb les limitacions pressupostàries i amb l’opció de compra dels seus drets”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)