Espanyol

Campuzano: “No podré jugar contra l’Espanyol”

Mercat. El davanter confirma, en la seva presentació amb l’Sporting, la clàusula de la por imposada pel conjunt blanc-i-blau. Agraeix la confiança del club asturià i aposta per l’ascens

Víctor Campuzano ha estat presentat avui com a nou jugador de l’Espanyol. El davanter, que ha signat un contracte fins al 2025 amb l’entitat asturiana, no podrà jugar a El Molinón davant l’Espanyol. El mateix jugador ha confirmat la clàusula de la por imposada pel club blanc-i-blau. “Sempre tens ganes de jugar contra qualsevol equip i més a un equip que m’estimo tant com l’Espanyol, però no podré fer-ho”, ha dit el davanter.

Ara Víctor Campuzano només desitja ser un jugador important a l’Sporting i retornar la confiança que ha dipositat en ell David Gallego i l’Sporting. Unes negociacions que van començar a l’estiu però que han fructificat en aquest mercat d’hivern. “Ha estat llarg i dur, però és el que volíem, tant l’Sporting com jo. Ja soc aquí i estic per sumar i ajudar en el que calgui”, ha dit tot donant valor a la confiança del club asturià. “Un jugador sempre vol sentir-se volgut. L’Sporting des del principi m’ha demostrat aquesta confiança. Crec que és el millor lloc, es donen les condicions, el clima, l’atmosfera ideal per créixer i que l’equip aconsegueixi l’objectiu de pujar”. El futbolista també ha tingut paraules per David Gallego, el seu tècnic, amb qui ja va coincidir al filial i al primer equip de l’Espanyol. “Sempre t’exigeix el màxim i això és molt important en un equip perquè al final traiem tots el màxim de nosaltres”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)