Espanyol

De les paraules als fets

Espanyol. La plantilla es mentalitza per recuperar les bones prestacions a Lugo, després de sumar 3 dels últims 12 punts en joc. “El de Lugo és un partit crucial”, subratlla Diego López

L’Espanyol viu un moment clau de campionat. L’inici d’any ha tensat totes les instàncies de l’entitat. Qui més qui menys es juga molt en una temporada en què no pujar seria un daltabaix. La pressió s’ha fet evident al gener, en què els blanc-i-blaus només han sumat 3 punts dels últims 12. La derrota contra el Rayo ha encès totes les alarmes. Més que pel resultat, per la forma. L’equip va donar símptomes de fragilitat mental, deixant escapar un clar 2-0 en el descans. El director esportiu del club, Francisco Joaquín Pérez Rufete, va mostrar el seu descontentament dimarts assegurant que aquella imatge no es podia tornar a repetir, i apel·lant a l’exigència total dels futbolistes per assolir l’objectiu de l’ascens. El còctel de la pressió va pujar, i ara el duel contra el Lugo s’entreveu com un partit per desinflamar una crisi esportiva que podria comprometre les aspiracions d’ascens. “S’han comès errors, i hem de ser crítics i exigir-nos molt més. El partit de dilluns, contra el Lugo, és crucial. Sobren les paraules, i cal buscar fets i arguments futbolístics per aconseguir els punts i mostrar la nostra ambició al camp”, va reblar Diego López instant l’equip a parlar sobre el camp i passar de les paraules als fets. El gallec també responia a Rufete deixant clar el compromís del vestidor. “És normal que se’ns exigeixi. Sabíem que tindríem moments de dificultat. De nosaltres depèn tirar endavant i ser forts mentalment. Estem mentalitzats, més enllà de l’exigència del club; tots tenim necessitats, i és una cosa molt important en les nostres carreres”, va concloure.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)