Girona

Una derrota que allunya l'objectiu de la promoció d'ascens

L'equip blanc-i-vermell es queda a set punts de la sisena posició

Nova derrota del Girona, avui contra el Leganés (0-2) en un partit igualat que s’ha acabat decantant en el tram final. La desfeta deixa al conjunt dirigit per Francisco a set punts de la zona de play-off.

Segurament cap dels dos equips ha fet més mèrits que no pas l’altre per guanyar, però els madrilenys han estat més efectius. La primera part ha estat equilibrada, sent però el Girona qui més aproximacions a àrea rival ha protagonitzat: dos xuts de Yoel Bárcenas, un d’ells dins de l’àrea força clar, que han anat fora i, la més destacada, un polèmic gol anul·lat a Santi Bueno per un fora de joc milimètric. I és que la diana, que s’ha produït després d’un córner en curt cuinat entre Samu i Yoel, ha estat celebrada pel conjunt gironí i han passat tres minuts fins que l’àrbitre l’ha anul·lat per ordre de la sala del VAR. El fora de joc, amb les línies traçades, és justíssim i, fins i tot, difícil d’apreciar.

A la segona part s’ha mantingut el guió i com en la primera, s’han pres pocs riscos en tod dos bàndols. Els visitants han pogut avançar-se amb un acció aïllada, molt clara, de Javi Hernandez que ha aturat Juan Carlos, però no ha estat fins al minut 75 quan han encertat. Kevin Bua, que havia sortit de refresc, ha culminat una bona jugada col·lectiva i ha marcat el primer. El Girona ha intentat, sense massa fe i liderat per Samu Saiz, l’empat; Sylla n’ha tingut una en una rematada de cap que ha marxat fora i ja a l’últim sospir el Leganés ha sentenciat. Al minut 92, Kevin Bua de nou ha aprofitat una errada en la sortida de pilota entre Juan Carlos i Samu i ha fet el seu doblet i el definitiu 0-2.