Girona

El protagonista

Samu Saiz

Amb espurnes no n’hi ha prou

Poques conclusions positives es poden extreure del partit d’ahir. Més que per encadenar una segona derrota, el partit contra el Leganés va servir per mostrar, una vegada més, les limitacions que hi ha en la plantilla cada cop que l’equip es troba un dels aspirants a l’ascens al davant, tret de si el rival és l’Espanyol. Debilitats, bàsicament, ofensives, perquè ningú té idees ni qualitat per superar la defensa rival. Per això el Girona només és capaç de generar perill amb comptagotes. Depèn de si Stuani enganxa una pilota dins l’àrea, i ahir l’uruguaià no en va ensumar ni una; de si Mamadou Sylla en fa alguna de les seves, cosa que, jugant escorat a la banda, sembla missió impossible, o de si Samu Saiz es treu del barret alguna acció màgica. Precisament el madrileny va ser l’única arma que ahir va semblar capaç de canviar el guió, però les seves aspiracions van ser tan esporàdiques que tampoc són suficients per superar una defensa ben ordenada com la del Leganés.

El cert és que el partit podria haver estat ben diferent si el gol de Santi Bueno al cap de deu minuts de partit hagués pujat al marcador. La diana va ser del central uruguaià, però el mèrit va ser de Samu Saiz. En una d’aquelles accions en què el mitjapunta respon a les expectatives que genera, es va treure de la màniga un xut amb l’exterior per culminar una de les poques jugades d’estratègia dels gironins que van acabar mig bé. Si el xut hagués entrat hauria estat un golàs i ningú hi hauria pogut dir res des del VAR, però Samu es va trobar amb una bona resposta de Cuéllar.

Més enllà de l’acció del gol anul·lat, Samu ho va intentar. A diferència d’altres dies en què està més aviat desaparegut, ahir el madrileny sí que va intentar assumir responsabilitats, però tampoc va acabar de rutllar. A vegades per males decisions i altres vegades, perquè els companys tampoc el van ajudar gaire. Va deixar un parell de bones passades filtrades que haurien pogut acabar en ocasions clares de perill, va provar un xut des del vèrtex de l’àrea que no va trobar porteria per poc i va provar algunes conduccions a tres quarts de camp que no van acabar en gaire res. En general, detalls massa esporàdics que no són prou per marcar la diferència ni per conduir el Girona a la victòria. I encara menys quan, en l’última acció del partit, Samu va badar en la sortida de pilota i va facilitar que Kevin Bua fes el 2-0.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)