Girona

Francisco Rodríguez

Entrenador del Girona

“Ens falten gols. Tenim uns números pobres”

“La realitat és que ens falten gols. Hem de buscar-los. Hem aconseguit una victòria en set jornades, estem a set punts del play-off, i aquesta és la diferència, per exemple, amb el davanter de l’Sporting, que ha fet molts gols. Nosaltres no tenim cap jugador amb aquestes xifres ara mateix.” Alacaigut, després duna nova derrota, Francisco resumia així el moment del conjunt que dirigeix. El tècnic veu en la manca de gol el principal problema de l’equip, l’obstacle que li impedeix mirar amunt: en 24 jornades n’ha marcat 17. “Son números molt pobres. Aquí hi ha la diferència amb el cinquè i el sisè classificat. Ens cal algú que porti més gols per estar a prop d’aquests equips. No ho podem obviar”, va insistir. “Hem de confiar en els que tenim, són molt bons davanters i necessitem que encadenin una ratxa algun d’ells”, va indicar.

I és que sobre el matx d’ahir, el tècnic va explicar que, amb una mica de punteria, l’equip hauria pogut avançar-se i el resultat final ser un altre. “Hem fet una primera part bastant bona en tots els sentits. Ells no s’han apropat a la nostra àrea, hem dominat i hem tingut ocasions”, va dir. “Hem estat superiors en totes les fases del joc i hem tingut situacions per haver marcat algun gol. No ha estat així, i això ens ha condemnat a patir. Ens enfrontem a equips molts bons ”, va expressar. “Després, la segona part ha estat més igualada, ells s’han tirat una mica més enrere i en una acció aïllada ens han fet el gol, que ens ha fet molt de mal”, va continuar. “Ho hem intentat amb més cor que cap i no ha pogut ser. Marxem sense res, i fa mal, però toca tornar-se a aixecar”, va completar.

Finalment, el preparador es va referir a la dificultat que suposa ara atrapar els llocs de promoció: “Queden divuit partits i lluitarem per ser el més a prop possible del sisè. Aquestes dues últimes derrotes ens condemnen a estar lluny. Ara ens hi hem d’acostar i no allunyar-nos-en més.”

Garitano: “Estem contents”

A l’altre bàndol, Asier Garitano va assegurar: “A la segona hem tingut més ocasions.” “Hem estat equilibrats, i posar-nos a davant ens ha donat un plus”, va afegir. “Estem contents, però hem de millorar perquè la primera part no ha estat bona”, va reconèixer el tècnic.

EL PARTIT

“A la primera part hem estat superiors i hem tingut situacions per haver marcat”

EL ‘PLAY-OFF’

“Queden divuit partits i lluitarem per ser el més a prop possible del sisè”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)