Girona

Maxi Villa serà operat d’un trencament del lligament encreuat anterior del genoll dret

Girona. El carriler cedit pel conjunt gironí al filial del Vila-real va patir la greu lesió durant un entrenament amb els seus companys. L’uruguaià estarà, com a mínim, uns sis mesos de baixa

El Vila-real ha informat a través de la seva pàgina web que el lateral i carriler dret Maxi Villa serà operat el proper dimecres d’un trencament del lligament encreuat anterior del genoll dret que es va fer durant un entrenament el passat dijous. Després de passar la pertinent ressonància magnètica, els serveis mèdics del club groguet han confirmat la greu lesió del futbolista uruguaià cedit fins el proper 30 de juny pel Girona. Maxi Villa haurà d’estar, com a mínim, uns sis mesos de baixa, però, si compleix amb els terminis hauria d’estar recuperat de cara a l’inici de la campanya 2021/22.

El futbolista de Montevideo va arribar al Girona el curs 2017/18 cedit pel Nacional i va competir amb el Peralada, llavors l’equip filial, a segona B. Després de no exercir l’opció de compra que tenia sobre ell, el conjunt blanc-i-vermell finalment va fer-se amb la propietat dels drets del futbolista el gener del 2019. La segona volta del curs 2018/19 també la va fer amb el Peralada i la campanya passada va ser cedit pels de Montilivi a la Ponferradina, de segona A (7 partits entre la lliga i la copa, i 544 minuts de joc).

El passat estiu, com també va fer amb Kevin Soni, actualment al Celta B, el Girona va cedir el defensa al filial del Vila-real, equip amb el qual competeix en el subgrup B del grup tercer de segona B. A les ordres de Miguel Álvarez, l’uruguaià ha participat en onze partits de lliga (937 minuts).

La lesió és un seriós contratemps en la projecció de Villa (23 anys), que haurà d’aturar-se en sec i recuperar-se de la greu lesió amb el confort de tenir contracte en vigor amb el Girona fins el 30 de juny del 2022.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)