Girona

Yoel Bárcenas: “Hem d’estar tranquils que això és llarg”

“Quan no hi ha resultats entren dubtes, però hem de continuar treballant”, diu l’extrem del Girona

El Girona encadena dues derrotes, contra el Mallorca i el Leganés, que l’han allunyat a set punts de la zona de play-off d’ascens. “Han estat dos cops durs. A Mallorca, vam fer una bona segona part, no vam poder marcar i ells ens van fer el gol al final. I contra el Leganés, ens van anul·lar un gol amb dubtes, ells van fer les coses bé i ens vam endur un altre cop”, ha reconegut Yoel Bárcenas en una conversa al canal d’Instagram del Girona. “Quan no hi ha resultats, entren dubtes. Però hem de continuar treballant i estar tranquils, que això és llarg i queda molt”, ha apuntat l’extrem.

Bárcenas ha repassat la seva trajectòria i ha destacat el golàs que va fer al camp de l’Espanyol com un dels millors que ha marcat. “És un dels moments més especials, però continuarem treballant perquè en vinguin de millors”. El panameny espera progressar: “El meu millor moment? No, encara no. Soc molt autocrític. No estic malament, però sé que puc millorar molt”. El millor record de Bárcenas en el futbol és amb la selecció panamenya: “Quan ens vam classificar per al mundial. És el més gran que pot fer un futbolista. Estic molt orgullós del meu país per haver-ho aconseguit”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)