Girona

El Girona pretén millorar el contacte amb l’afició

Impulsa el Fòrum Montilivi que serà un espai de diàleg entre els socis i representants del club per discutir diferents aspectes relacionats amb el dia a dia de l’entitat

El Girona pretén millorar la comunicació amb els seus socis i per això impulsarà el Fòrum Montilivi. Amb la creació d’aquest projecte, el club vol impulsar converses amb el seus seguidors i que aquests tinguin veu. Aquest espai de diàleg es complementarà amb les enquestes mensuals d’opinió que el club realitza entre els seus socis i que ajuden a valorar diverses qüestions relacionades amb el dia a dia, on puguin sorgir noves idees i discutir propostes fetes pel club o pels aficionats.

Les reunions es portaran a terme mensualment i el compromís dels membres que el conformin tindran una durada d’un o dos anys per tal d’afavorir projectes a mitjà termini. L’entitat ha optat per diferenciar als socis de la següent manera: Menors de 25, públic femení, col·lectius minoritaris, persones amb mobilitat reduïda o discapacitats, penyistes, socis no Abonats, o públic familiar. Aquest fòrum pretén ser representatiu de la diversitat de la massa social i per tant donar veu a diferents punts de vista, necessitats i perfils que conformen el club.

Els socis que vulguin presentar-se com a voluntaris a representar una tipologia d’aficionats podran fer-ho a través del formulari que s’obrirà a la web del club. El club es posarà en contacte amb diversos candidats per celebrar les primeres reunions de manera telemàtica i, en quan les circumstàncies ho permetin, també presencialment.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)