Girona

Ortolà: “L’equip té ganes de créixer i aviat ho farem”

El porter de Xàbia ha valorat els primers dies al Girona a través dels mitjans del club

  • VÍDEO: Les valoracions d'Ortolà

El porter del Girona Adrià Ortolà, que va ser presentat la setmana passada, ha tornat a parlar avui a través dels mitjans del club, assegurant que els primers dies al club han estat molt positius. “Estic molt content per les sensacions amb l’equip perquè la benvinguda ha estat molt positiva”, comenta el porter, que creu que la derrota contra el Leganés és un obstacle que l’equip superarà: “Veig que l’equip està amb ganes de seguir creient i penso que aviat ho farem. La derrota contra el Leganés crec que va ser un accident perquè vam fer un bon partit i vam tenir més ocasions. Esperem que aquesta mica de sort que ens falta canvii i ens doni els tres punts”.

El de Xàbia, com ja es va comentar en la seva presentació, ha reconegut que “ja havia tingut contactes amb Quique Cárcel per venir fa uns anys”, i ha insistit amb la idea que tot i haver d’assumir de moment el rol de porter suplent ha vingut a “ajuda a Juan Carlos i l’equip amb tot el que pugui” i que si li arriba l’oportunitat de jugar ho donarà tot pel club que ha confiat en ell.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)