Girona

Francisco: “Hem de pensar en nosaltres mateixos”

El tècnic del Girona ha parlat en la prèvia del partit de demà al feu del Mirandés

Francisco ha parlat en roda de premsa en la prèvia del partit que el Girona juga demà al feu del Mirandés. Abans, ha ofert la convocatòria en què no hi son Antonio Luna, Pablo Moreno i Aday Benítez per lesió. L a llista la conformen: Juan Carlos i Ortolá (p.), Bernardo, Franquesa, Stuani, Cristóforo, Nahuel Bustos, Samu Saiz, Monchu, Juanpe, Yan Couto, Calavera, Sylla, Valery, Santi Bueno, Yoel Bárcenas, Gumbau, Ibra, Terrats i Arnau.

Els lesionats

“En l’entrenament del dimecres va tenir molèsties a l’abductor, s’ha fet les proves, no sembla greu, crec que la setmana que ve el podrem tenir disponible. I Pablo Moreno i Luna segueixen evolucionant i confio la setmana que va poder comptar amb algun d’ells.”

Mirandés

“És l’equip juntament amb l’Almeria que millor joc ofensiu fa: fluid, vertical que amenaça... És un equip jove, està molt ben treballat. El club està fent molt bé les coses també de fa anys. Ho estan demostrant, venen de guanyar tres partits i amb bona dinàmica de joc. Venim de perdre dos partits i serà unpartit difícil. Intentarem treure’l endavant des de l’esforç, el compromís i el fer les coses bé.”

Partit a partit

“És fonamental. Hem tingut moments molt difícils. En el moment en què hem estat pendents d’un altra situació d’enganxar-nos al sisè lloc ens hem despistat. L’objectiu és competir partit a partit, al màxim, sense pensar en res més. Hem intentat aquesta setmana recuperar-nos per intentar guanyar el partit de demà. Només hem de pensar en nosaltres mateixos. “

Marge d’error

“El marge d’error és cada setmana en guanyar i competir cada partit. Només ens queda que fixar-nos en nosaltres mateixos. No em preocupa pensar en er un altre error i perdre un partit, només penso en el meu equip, en millorar. Pensar que si fallem no arribarem enlloc, no anirem enlloc. Hem de tenir mentalitat guanyadora. “

Com està l’equip

“L’inici de la setmana no va ser fàcil. L’equip ha acusat aquestes dues derrotes, Mallorca i Leganés. El Leganés amb molt poc ens va guanyar i això fa mal. Ens ha tocat aixecar l’ànim i els entrenaments han estat fantàstics. Tinc una plantilla fantàstica amb jugadors de gran nivell i podem guanyar a qualsevol, però no serà fàcil. Demà ens toca una dura guerra i haurem de treure el millor per guanyar.”

Ramon Terrats

“Està a bon nivell. Està entrenant bé, entrenant amb ganes i veurem. Està disponible. Quan va haver de deixar-ho estava a molt bon nivell però també hi ha gent com Ibra i Gumbau que està molt preparada i amb ganes d’ajudar.

Falta de gol

“L’equip té fases bones.

A segona A és molt difícil tenir un joc ofensiu molt alt perquè els equips estan molt ben treballats a nivell defensiu. L’equip té arribada, mirant i analitzant els partits, penso que a l’equip no li falta capacitat ofensiva, però ens està faltant capacitat golejadora. Tenim jugadors capacitats per fer gols i la millor manera de trobar-los és posar-los a jugar i que tornin al camí del gol.”

Francisco estat anímic

“La temporada no està sent fàcil. Quan perdem me’n vaig a casa fotut. Com tothom al club, com l’afició o com vosaltres. Tothom vol guanyar. Com a responsable em toca aixecar-me i convèncer a la gent per al següent partit. Hi ha moments que estic fotut, no ho puc negar, però toca aixecar-se i convèncer a tothom que estem preparats. Toca estar fort i estar convençut, unit i que cadascú treure el millor de nosaltres mateixos. “

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)