Girona

Francisco Rodríguez

Tècnic del Girona

“No ens falta capacitat ofensiva, ens falta gol”

Els 17 gols que ha fet el Girona en la lliga són un dels principals motius de la situació de l’equip. El comportament del conjunt dirigit per Francisco Rodríguez en fase ofensiva és, darrerament, un dels temes més candents en clau blanc-i-vermella. “A segona A és molt difícil tenir un joc ofensiu molt alt perquè els equips estan molt ben treballats en l’aspecte defensiu”, va explicar ahir el tècnic en una roda de premsa. “L’equip té arribada; mirant i analitzant els partits, penso que no ens falta capacitat ofensiva, però ens està faltant capacitat golejadora”, va indicar. “Tenim jugadors amb capacitat per marcar, i la millor manera de trobar-los és posar-los a jugar i que tornin al camí del gol”, va completar l’entrenador, a les portes de visitar el Mirandés.

“Serà una dura guerra”, va dir sobre l’enfrontament d’aquesta tarda a Anduva. “El Mirandés és, juntament amb l’Almeria, l’equip que millor joc ofensiu fa: és fluid, vertical, amenaça... És un equip jove que està molt ben treballat”, va expressar. “Ho estan demostrant, acaben de guanyar tres partits i estan en un a bona dinàmica de joc. Intentarem tirar el partit endavant des de l’esforç, el compromís i fent les coses bé”, va manifestar.

Pel que fa a l’estat de l’equip, Francisco va reconèixer que “l’inici de la setmana no va ser fàcil” perquè el grup “va notar les dues últimes derrotes amb el Mallorca i Leganés”. “Ens va tocar aixecar els ànims i, una setmana més els entrenaments han estat fantàstics”, va asseverar el preparador, que va posar èmfasi en la importància de centrar-se en el “partit a partit” sense mirar més enllà. “En el moment en què hem estat pendents d’una altra situació, com d’enganxar-nos al sisè lloc, ens hem despistat. L’objectiu és competir cada partit al màxim. Només hem de pensar en nosaltres mateixos, en res més”, va assegurar. “Pensar que si fallem no arribarem enlloc, no ens serveix per a res. Hem de tenir mentalitat guanyadora i només fixar-nos en nosaltres”, va insistir.

JOC OFENSIU

“Tenim jugadors amb capacitat per marcar, i per trobar-los els hem de posar”

EL MIRANDÉS

“En atac és fluid, vertical, amenaça... És un equip jove molt ben treballat”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)