Espanyol

La calma passa per Mallorca

Espanyol. Necessita una victòria per refer-se de la mala dinàmica i apropar-se al lideratge

L’Espanyol jugarà avui a Son Moix amb una espasa sobre el cap. La victòria és urgent per tallar de soca-rel els mals resultats d’un equip que només ha sumat quatre punts dels últims quinze. De fet, els catalans fa tres jornades que no guanyen. El duel contra el Mallorca, el líder, és decisiu per retallar distància amb el conjunt balear, ja que, en cas de derrota visitant, es dispararia a vuit punts més el goal average. Més enllà del resultat, l’Espanyol necessita recuperar sensacions per fugir d’una crisi esportiva que aniria en augment i comprometria l’estabilitat del club a mitjà termini. El club només té al cap pujar a primera i veure’s descavalcat dels llocs d’ascens directe faria créixer la mala maror i constataria la mala dinàmica dels blanc-i-blaus aquest 2021.

El Mallorca espera amb ganes l’Espanyol i més després de la fugida de Vicente Moreno, exentrenador dels balears, per fitxar pel conjunt blanc-i-blaus. De retruc, la guerra freda entre el tècnic de Massanassa i Luis García Plaza és evident, i és que el partit d’avui no és una final però s’hi acosta. Qui perdi sortirà amb molts dubtes.

15 Partits guanyats 14

6 Partits empatats 4

3 Partits perduts 6

33 Gols a favor 35

11 Gols en contra 15

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)