Espanyol

Nico Melamed, cor i compromís

Espanyol. El davanter del planter s’ha convertit en un element clau per a Vicente Moreno i en un valor estratègic de present i de futur per a l’entitat: “M’identifico amb el club i els seus valors”

Nico Melamed (Castelldefels, 2001) és l’últim exponent del planter de l’Espanyol. El davanter s’ha fet un lloc en l’onze de Vicente Moreno i s’ha convertit en un futbolista de present i amb un gran futur en l’horitzó. Les seves xifres parlen per si mateixes. Sis titularitats; les últimes, en els darrers quatre partits. Gols importants com el de la victòria contra el Sabadell, a la Nova Creu Alta, i el que obria les portes de la remuntada contra el Cartagena. El futbolista més jove de la plantilla s’està obrint camí en el primer equip després d’arribar a l’Espanyol amb 12 anys procedent del Cornellà i a l’estiu va signar un contracte fins al 2024. “És el premi a tots els anys d’esforç. El fet de sentir els colors, d’identificar-me amb el club i els seus valors”, va dir Melamed en declaracions als mitjans del club. “L’Espanyol és el millor lloc per continuar creixent, dins i fora del camp”, assenyala per constatar com se sent la bandera del planter. “És un orgull representar el futbol de base i mostrar el camí a altres futbolistes.”

Finalment, va parlar de l’objectiu de la temporada. “És clar: retornar el club allà on es mereix ser. No hi ha cap més camí.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)