Girona

Francisco Rodríguez

Entrenador del Girona

“Intentarem que sigui un punt d’inflexió”

Amb l’eufòria continguda després de sumar un punt en el 94’, però sabedor que l’objectiu era la victòria i que aquesta no es va poder aconseguir, Francisco va atendre els mitjans de comunicació des de la sala de premsa d’Anduva. L’andalús va intentar valorar el punt com a positiu, tot i que el botí sigui escàs: “Intentarem que sigui un punt d’inflexió. L’equip ha demostrat tenir ganes i estar viu en un partit que no mereixíem perdre. L’empat té un sabor molt bo perquè he pogut veure el meu equip creure que era possible sumar a Anduva. Hi han posat l’energia per fer-ho possible, tot i que el primer objectiu era guanyar”, deia Francisco, que hi afegia: “En l’inici del partit, no estàvem malament, però ens hem vist amb el resultat en contra. Hem acabat com volíem la primera part, fins i tot amb opcions d’empatar, i en el descans ho hem comentat. Calia seguir igual, però de nou, amb molt poc, el Mirandés ens ha fet molt mal. Amb el 3-1, la mentalitat de la plantilla ha estat guanyadora i ara, els jugadors han de consolidar aquesta actitud per lligar el triomf en el proper partit”, assenyalava l’entrenador de l’equip blanc-i-vermell.

Més presència ofensiva

El Girona va trencar la sequera golejadora, seva i de Stuani, i va poder fer tres dianes que li van permetre sumar només un punt: “Hem jugat molt en camp contrari amb bones últimes passades i centrades perilloses, com volíem. Ofensivament, avui ha estat un bon dia gràcies a la intensitat i l’energia. Veníem de no fer gol, i ara hem de visualitzar el que hem fet bé i convertir-ho en bons resultats les properes setmanes”, explicava Francisco, convençut que, com a mínim, l’empat serveix per trencar la ratxa de derrotes: “No vull rebaixar l’alegria del final. Ens serveix per tancar una sèrie de derrotes i per demostrar-nos que amb aquesta actitud podem fer coses bones.”

“No estem satisfets”

El tècnic del Mirandés, José Alberto López, també va valorar l’empat del seu equip: “Amb el resultat a la mà i després de guanyar durant tot el partit, perdre dos punts en l’última jugada no ens fa estar satisfets. El Girona, que tenim tres punts per sota, ens ha sotmès en algunes fases i, a prop de la nostra àrea, contra grans jugadors, acabes patint massa”, comentava el tècnic rival.

RESIGNAT

“El Mirandés, amb molt poc, ens ha fet massa mal. No estàvem tan malament”

ORGULLÓS

“Amb el 3-1, la mentalitat de l’equip ha estat guanyadora. Ara, s’ha de consolidar”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)