Espanyol

Darder: “Els tres punts són importants pels dubtes de l’afició”

Zona mixta. “Hem de ser exigents però els últims partits no eren tan dolents. Si continuem així aconseguirem l’objectiu que tots volem”, ha assenyalat el migcampista

Sergi Darder és un dels homes més feliços de l’Espanyol. El futbolista d’Artà ha jugat, per primera vegada, a casa i a Son Moix. “L’any passat vaig venir, però no vaig poder jugar a casa i això que m’esperaven 40 persones a les grades. Ara ho he pogut fer i, el que és més important, amb una victòria”, ha dit el mig satisfet. “Sabíem on veníem. Era el camp del líder i està competint molt bé. Pot tenir partits bons o menys bons, però sempre competeixen, com nosaltres. Sabíem que seria un partit molt disputat i hem competit. La diferència és que hem tingut més encert”, ha incidit Darder que ha explicat quin és el pes d’aquests tres punts. “Molt content pel triomf. Hem de seguir, queda molt. És una victòria important, pels punts, però també pels dubtes que pogués tenir l’afició. Són punts importants ja no tant per la classificació. El joc no era tan dolent, en els últims partits, i ens faltava efectivitat que hem tingut avui. Si continuem així aconseguirem l’objectiu que és el que desitgem tots: nosaltres i la nostra gent”, ha tancat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)