Girona

El protagonista

Arijanet Muric

Inicis difícils

En el seu debut amb el Willem II, Muric va encaixar un 5-0

Els seus primers passos amb el Nottingham i el Girona tampoc van ser memorables

Després d’un pas efímer per Girona, Arijanet Muric (Rozaje, Montenegro, 1998) és, des de fa dues setmanes, futbolista del Willem II de l’Eredivisie, la primera categoria dels Països Baixos, on va aterrar com a cedit pel Manchester City fins a final de curs. El porter internacional per Kosova, que no va tenir el protagonisme que s’esperava al Girona en la mitja temporada que hi va estar, va optar per buscar un nou destí i ja aquest cap de setmana li va arribar l’oportunitat. En un equip que lluita per la permanència –el Willem II és antepenúltim, empatat a punts amb el penúltim, que baixa directament– i que passa, a més, un pèssim moment, l’entrenador, Zeljko Petrovic, va apostar per fer un canvi a la porteria i, a casa contra el Feyenoord, va entregar la titularitat a l’exjugador del Girona. Muric, doncs, va rellevar el fins ara habitual sota pals Jorn Brondeel, amb qui l’equip només havia guanyat dos dels darrers onze partits.

El canvi, però, no li va resultar tampoc, al Willem II, que va perdre també amb Muric de forma contundent (5-0). Una dura estrena per al porter, que va encaixar una golejada de la qual, amb set aturades, poca culpa va tenir. Venut en totes les dianes rebudes, només en l’última, ja amb tot el peix venut, hauria pogut fer alguna cosa més. Sigui com sigui, un altre debut per oblidar de Muric, en la línia dels últims que ha tingut durant la seva curta però extensa trajectòria, en què amb 22 anys ha defensat cinc porteries en l’àmbit professional: Manchester City (2018/19), NAC Breda (2018/19), Nottingham Forest (2019/20), Girona (2020/21) i Willem II (2020/21). I és que al Nottingham i al Girona també va començar amb mal peu. A l’equip anglès, a segona divisió, el seu debut en la lliga, a casa, va ser nefast, amb una derrota (1-2) contra el West Bromwich en què va ser molt desafortunat en els dos gols que li van fer. Ja només va jugar tres partits més en la lliga. Al Girona tampoc no li va anar bé i, després de la derrota (2-0) al feu de l’Sporting en la primera jornada, va arribar la pífia contra el Fuenlabrada (0-1), que, amb les posteriors absències per lesió i per convocatòries de la selecció, va acabar relegant-lo a un segon pla pel bon paper de Juan Carlos. Un cop més, Muric té un inici difícil en una nova porteria.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)