Girona

Francisco Rodríguez

Entrenador del Girona

“Necessitem punts”

No hi ha excusa. El Castelló té urgències perquè una mala dinàmica l’ha enviat fins a la cua de la classificació, però el Girona tampoc pot perdonar. “Necessitem els punts. El Castelló els busca per sortir de la situació en què està, però nosaltres també per estar més amunt. La dinàmica de resultats de tots dos no és bona. És la realitat. No estem contents i tenim una altra oportunitat”, reflexionava Francisco Rodríguez, que sap que rebre el cuer no és cap garantia. “La categoria és molt igualada i qualsevol rival et complica el resultat. De fàcil, res; tot el contrari. Cap rival et concedirà res a segona. Venim amb l’energia de Miranda, però això no ens donarà tres punts. Ens hem d’exigir moltíssim per guanyar.”

El Girona ha guanyat un dels últims vuit partits de lliga. Què ha de millorar? “Hi ha hagut partits en què l’equip, en les fases bones, no ha aprofitat les ocasions. És el més important. Quan hem marcat, no hem perdut cap partit. Ho diuen els números. Hem de tornar a ser fluids i sumar gent a camp contrari, sense deixar de ser un equip equilibrat. Trobar la millor versió dels davanters és clau”. En aquest sentit, l’esperança és el pas endavant que va fer Stuani amb el doblet a Anduva. “Es va treure un pes de sobre ell i ens el vam treure tots. Té un compromís enorme i aquesta setmana també s’ha entrenat genial. Està molt endollat per tornar a l’equip punts i gols. Però no depèn només d’ell, sinó de tots els que puguin marcar, també els de segona línia.” A Sylla li ha tocat adaptar-se en un costat: “Sabem que no és un jugador específic de banda, però quan hi ha jugat és el jugador que més ocasions ha tingut. El sacrifiquem una mica en defensa, però està preparat i encantat d’ajudar l’equip”, assegura el tècnic sobre el vallesà.

L’altre nom propi és Juanpe Ramírez, que aspira a tornar a l’onze inicial. “Ha completat bé la setmana, l’altre dia va tenir trenta minuts a molt bon nivell, i decidirem qui juga dels tres centrals que tenim. Tots tres estan preparats, cosa que beneficiarà l’equip per la competitivitat que ens donaran en aquesta línia. Estic content per Juanpe, i per tot l’equip, perquè tots sabem que és molt important”, va manifestar Francisco.

SENSE REFIAR-SE

“Cap rival et concedirà res. Ens hem d’exigir moltíssim per guanyar”

LA CONSIGNA

“Hem de ser fluids i sumar gent a camp rival. Quan marquem no perdem”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)