Girona

Juanpe: “Encara no estic al 100%”

El central del Girona passa revista de l’actualitat del conjunt blanc-i-vermell

Recuperat després d’un llarg temps d’absència per lesió, Juanpe ha parlat avui en roda de premsa telemàtica.

Com veu l’equip?

“M’ha tocat viure-ho des de fora i ha estat difícil. No estàs tan al dia a dia amb els companys, tot el dia al gimnàs, amb els fisios i el que he vist als partits, he vist un equip que ha anat creixent, no tan ràpid com pensàvem perquè tenim elements per fer un bon any però cada cop el veig millor i e sperem acabar bé i a dalt.”

Preparat per 90 minuts?

“Sí. Si l’entrenador m’ho diu, preparat estaré segur. Potser al 100% no estic, perquè encara tinc molèsties. És una lesió que requereix temps. Em queda una mica però estic preparat i a punt per quan el mister ho requereixi.”

Què li falta a l’equip?

“L’equip no genera tan com estàvem acostumats però quan arribem, ho fem amb molta gent. Hem de ser més agressius a camp rival i a partir d’aquí arribaran els gols segur.”

La diferència amb el play-off

“La millor visió és fixar-nos en nosaltres. Si cada setmana anem sumant tres punts al final de campionat estarem allà. Lluitarem per ser-hi. És difícil. “

La titularitat de Santi Bueno

“Me n’alegro molt per ell. L’any passat entrenava molt bé i no li acabava d’arribar l’oportunitat. Està complint bastant bé, amb aquesta continuïtat. Abans amb Ramalho li va guanyar els minuts i creix partit a partit. Hi ha central de futur per al club i és una bona notícia per tothom. “

El Fuenlabrada

“És un equip físic i amb joc directe. A més, estan en bona dinàmica i amb confiança i això els fa més forts. Intentarem guanyar duels, segones jugades i intentar sumar els tres punts.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)