Girona

Una defensa amb continuïtat

O bé per les baixes que ha hagut d’afrontar al llarg del curs o bé pel bon rendiment d’alguns dels seus elements, el tècnic del Girona, Francisco Rodríguez, ha tingut sempre clares tres de les quatre posicions de la seva línia defensiva. Per als partits de lliga, la màxima prioritat a l’hora de plantejar els partits per l’andalús envers la copa, els dos jugadors a l’eix preferits han estat Santi Bueno i Bernardo Espinosa, a més del lateral dret Jordi Calavera. En l’altra demarcació al lateral esquerre, quan semblava que havia guanyat la posició i era l’opció preferencial davant d’Enric Franquesa, Antonio Luna es va lesionar (i posteriorment va tenir una recaiguda), fet que ha repartit els minuts totals entre els dos –Franquesa ja està per damunt del balear en nombre de partits disputats i minuts acumulats.

Pel que fa a la posició del recuperat Juanpe, les peces inamovibles de Bueno i Bernardo segur que li posaran les coses més complicades al canari a l’hora d’aconseguir una posició en l’eix de la defensa. I és que, per Francisco, Bernardo és el líder en la seva posició (amb 2.309 és el jugador de la plantilla que acumula més minuts) i Bueno (primera titularitat en el tercer partit) va passar al davant del mateix Ramalho, que havia començat la campanya partint com a titular (nou partits jugats en els primers deu de la lliga). Entre els tres futbolistes fixos de la defensa blanc-i-vermella i la resta dels defensors del primer equip hi ha una distància sideral pel que fa als partits jugats i els minuts de joc. Sense Ramalho en la plantilla (1.100 minuts entre lliga i copa), Yan Couto, amb un paper molt secundari i en algun partit ocupant fins i tot la posició d’extrem (668), i el recuperat Juanpe (142), hauran de remar molt per acumular més minuts.

Bernardo 2.309 minuts
25 partits de lliga i 1 de copa
Calavera 2.191 minuts
24 partits de lliga i 3 de copa
Santi Bueno 2.123 minuts
22 partits de lliga i 3 de copa
Enric Franquesa 1.233 minuts
17 partits de lliga i 3 de copa
Antonio Luna 1.033 minuts
13 partits de lliga i 0 de copa
J. Ramalho 1.100 minuts
11 partits de lliga i 4 de copa
Yan Couto 668 minuts
8 partits de lliga i 4 de copa
Juanpe 142 minuts
3 partits de lliga i 0 de copa
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)