Sabadell

El Sabadell suma un empat poc profitós (0-0)

Sabadell 0 - Albacete 0

Sabadell 0 Albacete 0

SABADELL:Mackay; ,Víctor García, Óscar Rubio, Jaime, Juan Ibiza, Cornud (Ozkoidi, 77’); Cuevas (Boniquet, 60’), Undabarrena; Stoichkov (Héber Pena, 77’), Juan Hernández (Aarón Rey, 70’) i Guruzeta (Edgar Hernández, 70’).ALBACETE:Tomeu Nadal; Benito, Arroyo, Kecojevic, Fran García; Álvaro, Torres, Silvestre, Manu Fuster (Caballo, 78’); Álvaro Peña (Ortuño, 80’) i Zozulia (Mvondo, 88’).GOLS:Text.ÀRBITRE:Ais Reig.T.G.:als locals Cornud, Víctor García; als visitants Benito.T.V.:al visitant Arroyo (90’).PÚBLIC:Sense públic a la Nova Creu Alta, a porta tancada.

El Sabadell ha aconseguit un empat que li deixa un mal regust perquè, un cop més, s’ha trobat sense poder capitalitzar la superioritat respecte el rival. Els arlequinats fins i tot han tingut un penal en el darrer sospir però Edgar l’ha enviat al travesser.

El conjunt arlequinat ha gaudit de la possessió de la pilota i de les millors ocasions, com ara un xut de Guruzeta massa precipitat o una pilota picada de Juan Hernández que ha sortit desviada en un mà a mà contra el porter. L’Albacete no ha donat senyals de vida fins el segon temps en què ha aparegut Peña, amb un cop de cap, i Álvaro, amb un xut tot sol des de dins l’àrea, però han estat oportunitats aïllades. En la segona meitat, l’equip d’Hidalgo ha continuat tenint el pes del partit però se li ha anat acabant la benzina. L’equip, amb els relleus, no ha millorat tot i que ha pogut marcar a partir d’un contraatac d’Héber Pena, amb el rival trencat, però el seu xut ha sortit fora. En el temps d’afegit, a més, els arlequinats han gaudit d’un penal però Edgar Hernández ha enviat la pena màxima al travesser.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)