Girona

Francisco: “Haurem de treballar moltíssim”

Valery és l’única baixa del Girona, que recupera Luna, Pablo Moreno i Aday

El Girona visita demà el Fuenlabrada (14h). El tècnic, Francisco Rodríguez, recupera Antonio Luna, Pablo Moreno i Aday Benítez i només té la baixa de Valery Fernández.

Després de la victòria

“Quan un equip guanya, la setmana és diferent. Si contra el Castelló volíem aprofitar l’impuls anímic de Miranda, ara volem agafar el del triomf per visitar un camp molt complicat”.

Gairebé tots a punt

“Per l’entrenador, recuperar jugadors és fonamental. La competitivitat és màxima i s’anirà notant cada cop més. Ser-hi tots ens farà ser més forts”

El Fuenlabrada

“És un equip que fa les coses bé. Va canviar l’entrenador, en va arribar un altre amb molta experiència [Oltra] i continua jugant semblant, però amb detalls diferents. És un equip perillós, i més a casa seva. El camp potser no estarà gaire bé, però ens hi hem d’adaptar.”

El canvi d’entrenador

“Amb Sandoval tenien molt clar el joc directe, sobretot amb els puntes, i era molt dinàmic a camp contrari. Ara potser fan una mica més de joc de combinació, a partir de trobar Cristóbal, i tenen laterals profunds. També són forts en l’estratègia.”

El duel de la primera volta

“No té res a veure. Va ser el meu pitjor dia a Girona. L’endemà es tancava el mercat, hi havia molts jugadors que sabíem que l’endemà marxarien i a més no vam estar bé. És un partit totalment diferent. Veig l’equip fort i endollat”.

L’exigència

“Els equips que són a dalt han encadenat victòries. Nosaltres encara no som en aquest escenari. Si guanyem demà, serà una dinàmica bona, però per aconseguir-ho haurem de treballar moltíssim”.

La renovació de Terrats

“Tots estem molt contents. Segueix el seu camí i és humil, però quan entra al camp té molta personalitat. Hem d’estar tots contents, i que torni a ser el Ramon que tots coneixem, humil i treballador”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)