Espanyol

Viure sense Raúl de Tomás

Espanyol. Vol ser el primer a guanyar aquesta temporada a El Molinón, sense el seu pitxitxi, baixa d’última hora, per unes molèsties a la cama dreta

L’Espanyol visita avui El Molinón amb la intenció de guanyar en un estadi que, fins ara, s’ha mantingut inexpugnable per a tots els equips que l’han visitat. L’Sporting presumeix d’un magnífic balanç de vuit victòries i cinc empats. Els blanc-i-blaus buscaran els tres punts sense el concurs de Raúl de Tomás. L’absència del pitxitxi blanc-i-blau, amb 15 gols, és un contratemps important per a Vicente Moreno. El tècnic perd la seva peça més important en atac contra una de les defenses més solvents de la competició. Fins ara, RDT no s’havia perdut cap partit de lliga. Ha estat titular en 24 ocasions, i en dues ha sortit des de la banqueta: a Oviedo i Sabadell. Moreno no ha volgut arriscar amb el futbolista, que ahir ja no es va entrenar amb els companys per molèsties a la cama dreta. Això obligarà el tècnic de Massanassa a apostar per una nova cara com a referència ofensiva. El recanvi més conservador seria col·locar Dimata, però al belga li falta fons físic i potser Moreno aposta per la mobilitat d’un Javi Puado en ratxa de joc i gols, amb Embarba i Vadillo per les bandes.

La baixa d’RDT ha deixat en un segon pla la lluita pel Pichichi de segona entre el madrileny i Djurdjevic. El davanter de l’Sporting acumula un gol més que el seu homòleg blanc-i-blau. Els locals estan en un gran moment de joc. David Gallego buscarà la seva quarta victòria consecutiva, que li permetria assaltar la zona alta de la classificació i entrar de ple en la lluita per l’ascens directe. Ara els asturians estan a sis punts dels catalans i tenen a l’abast col·locar-se quarts després de la derrota del Leganés a Cartagena. A més, l’Sporting fa quatre jornades que no encaixa gols, amb la fortalesa defensiva com una de les seves principals armes aquesta temporada, unida al gran moment de forma del davanter Uros Djurdjevic. “Els partits contra l’Espanyol sempre seran especials. És un club que m’ho ha donat tot”, deia el tècnic surienc, que veu el seu equip preparat per al repte d’avui. “Serà un partit bonic, amb dos equips que han estat tota la temporada amunt.”

Per la seva banda, Moreno arriba amb l’exigència d’encadenar el tercer triomf i d’allunyar, a nou punts, un rival directe. Un veritable cop d’efecte. “Sempre volem tenir tots els jugadors disponibles, però sense RDT tampoc variarà gaire el nostre plantejament.”

13 Partits guanyats 16

7 Partits empatats 4

6 Partits perduts 6

27 Gols a favor 38

17 Gols en contra 16

LA PRÈVIA

22 equips
sense propera
Els partits contra l’Espanyol sempre seran especials. És un club que m’ho ha donat tot
David Gallego
entrenador de l’Sporting
Sempre volem tenir tots els jugadors, però sense RDT no variarà gaire el plantejament
Vicente Moreno
ENTRENADOR DE L’ESPANYOL
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)