Girona

El Girona perd una bona oportunitat a Fuenlabrada (1-1)

Els madrilenys han equilibrat en el minut 70 el 0-1 de Stuani de penal (9’) en un partit de molta lluita física

El Girona, tot i marcar aviat un gol de penal (9’), ha perdut l’oportunitat d’enllaçar la segona victòria i situar-se a només dos punts de la zona de play-off d’ascens. El Fuenlabrada ha acabat trobant el premi a la insistència amb l’1-1 (70’), en un partit de molt contacte físic i ben poca fluïdesa.

El Girona ha començat de la millor manera. En un córner servit per Gumbau, Nteka ha rematat al pal de la seva porteria. La jugada ha continuat, Yoel Bárcenas ha recollit la pilota i ha estat objecte de penal, també de Nteka. Stuani, després de la incertesa del VAR, ha marcat el seu cinquè gol en la lliga (9’). El 0-1 obria un escenari magnífic per als blanc-i-vermells, però l’equip s’ha endarrerit massa. El Fuenlabrada, amb un joc físic poderós, ha anat trepitjant l’àrea visitant i ha acumulat molts córners i faltes penjades. El domini dels madrilenys ha estat cada vegada més insistent, entre altres coses perquè el Girona era incapaç d’allargar cap possessió. Nteka no ha arribat per poc a una centrada de Feuillassier, que n’ha tingut una amb el cap (38’). Poc després, ha aparegut el porter Juan Carlos per evitar l’1-1 amb una doble intervenció espectacular, que ha frustrat Nteka i Kanté (40’). Els d’Oltra encara n’han tingut una altra abans del descans, tot i que la primera part ha acabat amb una centrada-xut de Yoel Bárcenas, tot just la segona aparició dels gironins a l’àrea rival.

El Girona ha fet un petit pas endavant, molt necessari, en la segona meitat. Ha començat a discutir la pilota al Fuenlabrada, ha pressionat més amunt i ha trepitjat l’àrea, cosa que pràcticament no havia fet en els primers 45 minuts. Després d’alguns córners a l’àrea de Juan Carlos, el Girona ha amenaçat la de Belman, sobretot amb un xut de Franquesa que el porter ha tret amb el peu (57’). Però després d’un contraatac mal definit per Yoel Bárcenas, ha arribat l’1-1 del Fuenlabrada. Nteka ha combinat amb facilitat amb Kanté, amb passivitat a la defensa blanc-i-vermella, i ha fet un xut ras al pal curt que ha batut Juan Carlos (70’). A partir de l’1-1, el joc s’ha aturat molt i cap dels dos equips ha tingut oportunitats clares de gol.