Espanyol

Gallego: “Sumar és positiu”

Els vestidors. “L’empat és un bon resultat pel potencial de l’equip que teníem al davant”, ha dit el tècnic surienc que ha incidit en què “l’Espanyol ens ha sotmès” durant la segona part

El tècnic de l’Sporting, David Gallego, s’ha mostrat molt satisfet per l’empat del seu equip davant l’Espanyol. “Al final cal donar per bo el que hem aconseguit. Ells ens han dominat en la segona partit no hem estat capaços de sortir. Cal donar per bon l’empat, tot el que sigui sumar és bo. Hem jugat davant una plantilla espectacular i tot el que sigui sumar és positiu”, ha dit el surienc conscient de la superioritat de l’Espanyol i la capacitat de patiment dels seus homes durant tota la segona part. “L’equip intenta estar el més amunt possible però el rival també juga. La diferència, a la segona part, és que nosaltres perdíem la pilota molt ràpidament i ha estat la gran diferència amb la primera part. En la segona part, l’Espanyol ens ha sotmès, però he de felicitar l’equip pel punt aconseguit. Ara només queden 45 punts en joc”.

El partit era especial per David Gallego que no podia amagar la seva satisfacció. “He gaudit molt el partit. Hem fet molts amics a l’Espanyol i és evident per tota la gent que he saludat” i ha felicitat Djuka pel seu gol. “S’ha fabricat el gol però, Djuka, no és només el gol sinó la seva capacitat de treball però hi ha un grup darrere d’ell i que lluiten per mantenir el resultat, com avui, perquè no hi havia manera de sortir”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)