Espanyol

Embarba: “Ens ha faltat més ambició i mala llet”

Els vestidors. L’extrem lamenta la manca de contundència a l’àrea rival i no aconseguir el triomf a El Molinón “No hem guanyat tot i fer més que ells”

L’Espanyol, més enllà de la polèmica arbitral per un penal no assenyalat sobre Óscar Gil i l’expulsió que s’ha estalviat el col·legiat no assenyalant la segona a Javi Fuego, ha fet mèrits per sortir amb els tres punts a la butxaca i ser el primer equip que guanya els tres punts a El Molinón. “Hem fet un gran partit i teníem ganes d’allargar aquesta ratxa però marxem amb una mala sensació perquè no hem guanyat tot i fer més que ells ens ha faltat més mala llet i ambició a l’àrea rival”. s’ha lamentat Embarba, autor del gol que obria el marcador alhora que ha recordat l’error en el gol de Djuka.”Ells s’ha aprofitat d’una pèrdua de pilota per empatar-nos”.

Per la seva banda, Darder ha anat en la mateixa direcció en la seva lectura del partit. “Veníem a guanyar i no ho hem fet i per això no podem marxar contents. És un punt important, perquè mantenim la distància amb l’Sporting, però hem fet mèrits per emportar-nos els tres punts. Estem contents amb el nivell de l’equip i el plantejament. Però quan no guanyes no estem satisfets”, ha explicat Sergi Darder. “Hem jugat bons partits i no els hem guanyat. Hi ha partit en què ens hem merescut guanyar i d’altres en què no hem fet tan bon joc i hem sumat els tres punts perquè hem tingut més eficàcia a les àrees. Ara, el que hem de fer, és guanyar divendres per fer bo aquest punt. Seguim depenent de nosaltres i estem en una bona línia”, ha incidit el migcampista d’Artà.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)