El Girona apunta amunt

Divisió d’honor juvenil. El conjunt dirigit per Àlex Marsal s’imposa al Cornellà i es classifica matemàticament per a la fase de campions

Girona 1 Cornellà 0

GIRONA:Joel Ruiz, Callis, Palacios, Loïc, Comas, Nil, Artero, Gabri, Farnós (Mendez, 68’), Ureña (Iker, 89’) i Kemo.CORNELLÀ:Eric, Ivan, Vilaplana (Gerard, 59’), Marcos, Rayo, Alex, Valter (Thymos, 59’), Zaid (Iker, 75’), Baldrich, Aschalew (Bellido, 82’) i Gonzalo.GOLS:1-0 (44’) Gabri.ÀRBITRE:Pol Curiel Riera.T.G.:als locals Farbós, Sauret i Kemo; als visitants Rayo i Baldrich.T.V.:cap.COMENTARI:El Girona respira tranquil. El conjunt dirigit per Àlex Marsal va certificar amb una victòria contra el Cornellà (1-0) la seva classificació per a la fase de campions; segella, doncs, la continuïtat en la màxima categoria i s’oblida de la temuda fase per la permanència. Va fer-ho en un partit en què va ser superior al seu rival. Només el marcador ajustat va fer que el duel estigués obert fins al final, perquè durant el seu transcurs l’equip blanc-i-vermell va disposar de múltiples ocasions per obrir escletxa. L’enfrontament va tenir un inici sense gaire acció i amb poques aproximacions a àrea rival que fossin ocasions. El local Gabri, però, va ser la nota dissonant en aquest context. Primer va avisar en un contraatac que el porter del Cornellà Eric, autor de diverses parades de mèrit, li va aturar; i, just abans del descans, ja no va fallar, quan va rebre una passada de Nil a l’espai, va arrencar, va driblar un defensa i va xutar a l’escaire. En la segona part el Girona va acumular situacions claríssimes, però Eric va fer un recital d’aturades per mantenir el Cornellà viu. Els blanc-i-vermells, però, van controlar i no es van deixar sorprendre per sumar tres punts vitals.