Girona

Amenaça col·lectiva

El Girona té sis futbolistes amb quatre grogues acumulades, a una de la suspensió

Bernardo s’ha afegit a Santi Bueno i, amb només tres centrals a la plantilla, pren força que Juanpe recuperi diumenge la titularitat

Lluny del calvari que va viure amb les baixes en els primers mesos de competició, Francisco Rodríguez es va presentar diumenge a Fuenlabrada amb l’única absència de Valery Fernández, després de recuperar de cop Pablo Moreno, Antonio Luna i Aday Benítez. Superades les lesions, ara fa falta controlar les sancions. El Girona també ha recuperat tranquil·litat amb les vermelles, després d’una fase de bogeria, però comença a tenir maldecaps amb l’acumulació de targetes grogues. Al Fernando Torres, Mamadou Sylla i Bernardo Espinosa van veure la quarta groga del curs i s’afegeixen als quatre futbolistes –Santi Bueno, Aday, Monchu i Cristóforo– que ja estaven amenaçats de suspensió. Una altra groga els farà tancar el primer cicle d’amonestacions, que han superat fins ara Gerard Gumbau (8) i Samu Saiz (6).

Juanpe demana pas

L’efecte més delicat de la mitja dotzena de futbolistes amenaçats és la coincidència de Santi Bueno i Bernardo Espinosa. L’uruguaià va veure la quarta groga contra el Castelló, una setmana abans que el colombià. Tot i que són la parella més habitual amb molta diferència, mantenir-los tots dos a l’onze és un risc, i encara més tenint en compte que Francisco només té tres centrals a la plantilla. El retorn a l’onze de Juanpe, que ha jugat dos partits sortint des de la banqueta –a Fuenlabrada no va ni entrar–, és més a prop.

L’Almeria perd Balliu

Precisament per acumulació de targetes grogues, el lateral de Caldes de Malavella Ivan Balliu es perdrà el Girona-Almeria de diumenge a Montilivi.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)