Girona

Yoel Bárcenas: “Sabem que hem de sumar punts”

L’atacant del Girona parla del moment de l’equip en roda de premsa

Yoel Bárcenas ha parlat aquest migdia en roda de premsa telemàtica on ha passat revista del moment que travessa l’equip blanc-i-vermell.

L’empat a Fuenlabrada

“Les sensacions és que se’ns van escapar dos punts. L’equip està bé, en una dinàmica de sumar punts. En aquesta categoria s’ha de sumar i més fora de casa. Ara tenim una nova oportunitat a casa.”

Almeria

“Sabem com de complicat és l’Almeria. Ens toca contrarestar el seu joc, fer les coses bé i guanyar. Sabem que hem de sumar punts. L’Almeria és un equip amb una plantilla completa però és futbol, la pilota és rodona i podem guanyar.”

Millor posició i rendiment

“On més còmode em sento és a l’esquerra, però més igual. Jo jugaré on em digui l’entrenador per intentar ajudar a l’equip. No estic malament en el joc, però vull però ser més important per a l’equip fent més assistències i més gols”.

Xifres golejadores

“Soc molt exigent amb mi mateix, però no em pressiono per aquests gols. La meva posició és més d’ajudar, centrar, però també vull fer gols. Confio en què arribaran.”

El "partit a partit"

“Fem aquest discurs perquè és la veritat. Hem de pensar en el proper partit, l’Almeria i veurem on ens posa la temporada.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)