Girona

Francisco Rodríguez

Entrenador del Girona

“Hem de millorar en joc ofensiu”

Francisco va guanyar els tres partits que va viure contra l’Almeria des de la banqueta del Girona la temporada passada, i en el duel de la primera volta al Jocs del Mediterrani va arrencar un punt tot i rebre tres expulsions. “Són partits molt diferents. Ells estan en una molt bona posició, amb una plantilla fantàstica i fent molt bé les coses. Nosaltres no estem fent el nostre millor joc, tot i haver obtingut 5 punts dels últims 9”, explicava el tècnic, que tornarà a enfrontar-se a l’equip de la seva terra i el que més l’ha marcat.

“L’Almeria és un equip molt versàtil, amb futbolistes de molt nivell. És un equip preparat i molt ben treballat. Li veig poques debilitats i moltes virtuts”, reconeix. En destaca l’aportació del davanter de referència, Umar Sadiq: “La van encertar plenament. És un jugador que està marcant diferències, que té qualitat tècnica i molts recursos.”

El Girona necessita millorar, i Francisco és el primer que ho reconeix. “Ens falta una mica en el reinici del joc, en la sortida de pilota, i ho estem treballant. Hem de ser una mica més valents per dur la pilota a camp contrari. Estem abusant massa del joc directe cap a Stuani, i no ens agrada, tot i que hi ha moments que s’ha de fer. Hem d’arribar a camp contrari amb superioritat després d’haver tingut un bon reinici. Hem de millorar en joc ofensiu”, admet.

Espai per a Juanpe?

El Girona acumula sis jugadors amenaçats de suspensió, entre els quals Bernardo i Santi Bueno, els dos centrals habituals. Això podria accelerar el retorn de Juanpe a l’onze, tot i que Francisco va relativitzar l’amenaça: “Tenim molts jugadors advertits, però no ens podem guardar res. Hem de posar els que entenem que estaran millor per al partit de demà, i la setmana que ve ja ens adaptarem.”

PER CORREGIR

“Abusem massa del joc directe. Hem d’arribar a camp rival amb superioritat”

EL RIVAL

“L’Almeria és molt versàtil. Li veig poques debilitats i moltes virtuts”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)