Sabadell

El Sabadell fa un pas enrere amb una nova derrota

2a divisió A. Els arlequinats continuen sense obtenir la victòria i, a més, empitjoren la seva imatge contra un equip, el Màlaga, amb problemes per concretar el seu propi triomf

Màlaga 2 Sabadell 0

MÀLAGA:Juan Soriano; Ismael (González, 73’), Juande, Mejías, Matos; Joaquín (Benkhemassa, 80’), Luis Muñoz, Escassi, Rahmani (Julio, 89’); Caye (Larrubia, 89’) i Jozabed (Cristo, 80’).SABADELL:Mackay; Víctor García (Héber Pena, 67’), Óscar Rubio, Jaime (Edgar, 80’), Juan Ibiza, Cornud; Undabarrena (Ángel, 56’), Boniquet; Juan Hernández (Álvaro Vázquez, 67’), Stoichkov (Aaron Rey, 55’) i Guruzeta.GOLS:1-0 (67’) Luis Muñoz. 2-0 (94’) Luis Muñoz, de penal.ÀRBITRE:Ortiz Arias.T.G.:Als locals Mejías, Luis Muñoz i Escassi i al visitant Víctor García.PÚBLIC:Sense públic a La Rosaleda, a porta tancada.

El Sabadell ha perdut tants punts contra rivals assequibles que per assolir la permanència s’esperava un salt de qualitat contra els equips més importants de la lliga. La realitat, però, ensenya que a la plantilla li ve gran el repte de competir en l’alta exigència, sobretot quan Hidalgo ha d’apel·lar a la segona unitat. El Màlaga va colpejar durant tot el partit i l’equip, tocat per diverses baixes importants, es va mantenir dempeus trontollant fins que, el minut 67, va caure a la lona. I ja no es va aixecar. Els canvis van empitjorar el bagatge d’un equip que té molt marge perquè la lliga és molt llarga però que va perdent raons per creure a mesura que cauen els fulls del calendari.

El Sabadell sempre entra bé en els partits, senyal que la preparació prèvia al xoc és molt positiva. Les superioritats cercades van portar a l’ocasió de Juan Hernández, que no va ser capaç de definir davant la defensa del Màlaga. Quan el rival, però, es va posar a manegar la pilota, els arlequinats no van fer una altra cosa que córrer al darrere, amb dificultats per generar perill. Tot el que passava era a l’àrea de Mackay, que també va intervenir en el segon temps abans del gol. La segona meitat va ser funesta per al conjunt vallesà, no només perquè l’equip no va passar del mig del camp, sinó perquè els canvis no van aportar gaire res. El Màlaga va ser l’equip que més ocasions va tenir fins i tot després del gol, tot i que no va sentenciar fins la darrera jugada.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)