Girona

Francisco Rodríguez

Entrenador del Girona

“És positiu que l’equip hagi cregut i volgut”

Disgustat per la derrota que acabava d’encaixar el seu equip a Montilivi contra l’Almeria, Francisco va atendre els mitjans de comunicació per valorar l’ensopegada que deixa el Girona a cinc punts del play-off d’ascens: “Tot i que estem fastiguejats, la sisena posició se’ns escapa només d’un punt. La setmana vinent tornem a jugar a casa i no abaixarem els braços en cap moment mentre hi hagi possibilitats. Treballarem com si fos l’últim dia, i ens quedem amb el fet que hem tingut prou ocasions per fer algun gol, i és positiu i em deixa content que l’equip hagi cregut i volgut puntuar fins al final contra un dels millors equips de la categoria”, analitzava Francisco, que respecte a la petita revolució en l’onze inicial comentava: “L’Almeria és un equip amb molt joc interior, i volíem acumular homes en aquesta zona, a més de tenir un bon inici del joc des del darrere, tenir protagonisme i no abusar del joc directe com en anteriors partits. En l’aspecte defensiu, el rival ataca amb molts efectius, i els hem pogut aguantar bé.”

La polèmica amb el VAR

L’andalús va opinar sobre els cinc minuts que va tardar el VAR a donar el gol visitant, un hàndicap que trenca qualsevol ritme dels futbolistes i del joc: “Cinc minuts es fan eterns; entre tanta tensió després reenganxar-te al partit costa, i encara més si el gol és vàlid. Ja ens va passar contra el Leganés, i així és impossible”, deia un Francisco que va tenir bones paraules cap a l’equip de la seva ciutat, de qui enveja el potencial: “Sabíem que l’Almeria fa moltes coses bé i que té jugadors de primer nivell a la graderia i al camp. Segur que estaran en una de les dues posicions per pujar directament.”

“La victòria és grupal”

El tècnic de l’Almeria, José Gomes, més content i orgullós dels seus, va comentar el triomf que fa pujar a la segona posició els seus: “Ha estat un triomf típic d’aquesta categoria, molt lluitat, i que hem aconseguit gràcies al grup, al treball i l’actitud de tot l’equip. Ha estat un partit disputat, sense espais i amb molta lluita, però hem aportat l’energia necessària per sumar els tres punts”, deia el portuguès, que afegia: “L’empat al descans era just, ja que tots dos equips hem tingut ocasions, però hem pogut guanyar gràcies a la precisió en el segon temps. Avui no valien errors ni falta de concentració.”

EL VAR

“Cinc minuts es fan eterns entre tanta tensió, i reenganxar-te costa massa”

ELS CANVIS EN L’ONZE

“Volíem acumular homes per dins i tenir més bona sortida de pilota des del darrere”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)