Sabadell

El Sabadell no se’n surt en un enfrontament directe

Desgràcies. El conjunt arlequinat encaixa el gol de la derrota per culpa de la tendresa a la pròpia àrea després d’aconseguir empatar havent remat a contracorrent durant 60 minuts

Castelló 2 Sabadell 1

CASTELLÓ:Whalley; Moyano (Gálvez, 76’), Iago Índias, Delgado, Lapeña (Carles, 76’); César Díaz (Cubillas, 82’), Señé, Bodiger, Marc Mateu; Jorge Fernández (Soriano, 59’) i Rubén Díez (Krhin, 82’).SABADELL:Mackay; Rubio, Juan Ibiza, Grego Sierra; Víctor Garcia (Héber Pena, 59’), Adri Cuevas, Boniquet, Cornud (Edgar, 81’); Juan Hernández (Stoichkov, 15’), Álvaro Vázquez i Guruzeta (Aaron Rey, 59’).GOLS:0-1 (3’) Cornud, en pròpia porta. 1-1 (66’) Pena, de penal. 2-1 (79’) Señé.ÀRBITRE:López Toca.T.G.:als locals Señé i Delgado; al visitant Sierra.PÚBLIC:Sense públic, a Castàlia, a porta tancada.

El Sabadell va deixar escapar una gran oportunitat de posar un punt i a part en la seva trajectòria a la lliga, enfrontant-se a un rival directe per a la salvació. El conjunt arlequinat va deixar escapar els punts en un partit en què es van barrejar les desgràcies amb la incapacitat manifesta de l’equip de ser resolutiu a les dues àrees.

El matx va començar del revés per al Sabadell. Els arlequinats van encaixar un gol en pròpia de Cornud, per pura mala sort; el VAR els va anul·lar un gol d’Álvaro Vázquez per mil·límetres i Juan Hernández va haver de sortir lesionat i va donar entrada a Stoichkov, que havia estat el canvi principal respecte a anteriors partits. Els arlequinats no es van enfonsar sinó que van assumir el repte de proposar amb la pilota contra un rival tancadíssim. I no va acabar de gaudir de clarividència en tot el primer temps, en què va sumar una ocasió de gol.

En el segon, l’equip va revifar i va començar a visitar la porteria de Whalley; els canvis van refrescar l’equip, sobretot per part d’Héber Pena, que va provocar i executar el penal que empatava. El Sabadell estava disposat a mantenir la tendència i buscar el triomf però una centrada per la dreta va acabar en una rematada suau de Señé que Mackay va ser incapaç d’aturar.

22 equips
sense propera
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)