Girona

Sebas Coris es trenca els lligaments encreuats

Contratemps. L’exjugador del Girona i el Nàstic, actualment a l’Extremadura, haurà de passar per la sala d’operacions i estarà, com a mínim, sis mesos allunyat dels terrenys de joc

L’exjugador del Girona i el Nàstic, Sebas Coris, ha patit una greu lesió que el mantindrà apartat dels terrenys de joc, com a mínim, sis mesos. El carriler de Tossa de Mar, actualment a l’Extremadura, s’ha trencat per complet el lligament encreuat anterior del genoll esquerre, a més de patir un trencament parcial del lligament lateral intern. Coris haurà de passar per la sala d’operacions demà mateix per reduir-li les ruptures per tal que pugui iniciar el procés de recuperació el més aviat possible.

L’atacant ha disputat catorze partits amb l’Extremadura, segon classificat en el subgrup B del grup cinquè de segona B, acumulant només 397 minuts de joc (dues titularitats). El gironí havia militat durant la segona meitat de la temporada passada a l’Oviedo, després de rescindir el seu contracte amb el Girona, club en el qual va debutar a segona A la temporada 2014/15 de la mà de Pablo Machín.

Ara comença una recuperació feixuga per Coris, que haurà d’estar lluny dels terrenys de joc en el final de la present campanya i tota la pretemporada de la següent, amb tot el que això repercuteix en un futbolista.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)