Girona

Francisco: “El que no podem fer és deixar de ser competitius”

El tècnic ha parlat en roda de premsa abans del partit de demà (16 h) contra la Ponferradina a Montilivi

Francisco ha comparegut aquest migdia en la prèvia del partit que demà enfronta al Girona (16 h) a la Ponferradina a Montilivi. No hi serà a més dels sancionats Juanpe i Monchu, Pablo Moreno, lesionat i que estarà fora entre una o dues setmanes.

Jugar bé i no guanyar

“Lògicament si l’equip juga bé tindrà més opcions de guanyar. És la realitat. El que no podem fer és deixar de ser competitius perquè després sí perdrem les opcions de guanyar. Volem mantenir aquest equilibri competitiu. Tenim l’obligació de millorar el nostre joc per tenir el màxim d’ocasions de gol. Demà hem d’intentar jugar bé, per aconseguir la victòria, sabent però que és un partit molt complicat, davant d’un rival que està per davant de nosaltres i que esta fent les coses bé i ens ho posarà difícil.”

Baixes

“Juanpe i Monchu estan sancionat i Pablo Moreno està lesionat, veurem si està disponible per al proper partit. La resta està disponible i amb ganes.”

El partit de demà

“Hem intentat preparar el partit com contra Las Palmas i el Sabadell, sabent que és el partit més important perquè queden poques jornades. L’últim mes potser no hem estat molt fluids en el joc però ha donat la cara. Si guanyem ens posem per davant i si ens guanyen es distanciaran. És un partit important.”

Errades individuals, l’altre dia Bernardo

“És una jugada que s’ha donat molts partits, en la qual Bernardo ha cedit la pilota a Juan Carlos i que ha sortit bé. Es paga car i hem d’intentar tenir el mínim d’errades possibles a camp propi. El segon gol també ve després que nosaltres empatem i amb sis jugadors nostres dins de l’àrea, Stoichkov remata sol. Hem de mantenir la concentració, l’estem tenint però qualsevol errada individual ens pot condemnar.”

La Ponferradina

“És un equip molt regular que és molt difícil que perdi. Sempre aconsegueix puntuar. Té amenaça continua amb els seus jugadors d’atac que son verticals; Valcarce, Romera, Yuri.... tothom els coneix. És un equip que saben el què ha de fer, el què fa ho fa molt bé i que és difícil generar-li ocasions. Haurem de tenir un joc fluid, vertical i aprofitar la possessió per generar superioritats a camp contrari, dins d’un ordre que ens faci estar bé defensivament”.

Pendent de l’Almeria- Rayo?

“Mirarem el partit lògicament. El Rayo és el nostre proper rival. L’analitzarem però depenem del què fem demà. Hem d’intentar guanyar i a partir d’aquí el que facin els rivals no depèn de nosaltres.”

Stuani

“S’està entrenant amb normalitat. Volem que cada dia jugui més i que estigui al 100% per al tram final. És importantíssim per nosaltres. És una opció més que tenim per demà i esperem trobar el millor Cristhian perquè és molt important per nosaltres.”

Continuïtat en l’onze i l’esquema?

“Intentarem plantejar el millor per demà jugar bé el partit i guanyar. Això és primordial. A partir d’aquí tenim la sanció de Monchu que ens permetrà ficar a algun jugador que no va tenir minuts a Sabadell i possiblement algun canvi més hi haurà. Volem tenir un equip competitiu, que estigui fort físicament perquè aquesta setmana és de tres partits. La gent està preparada, tothom pot jugar. Després de l’entrenament d’avui estic molt content perquè la gent que va jugar a Sabadell està preparada per jugar i la gent que no va fer-ho encara ho està més. Demà surti qui surti ho farà amb ganes i compromís”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)