Girona

Francisco Rodríguez

Tècnic del Girona

“Jugant bé tindrem més possibilitats de guanyar”

Al Girona li està faltant regularitat en el joc. L’equip dirigit per Francisco no troba una continuïtat en el seu futbol, però malgrat tot no ha perdut en les darreres quatre jornades. “En l’últim mes potser no hem estat gaire fluïts en el joc, però hem donat la cara sempre. L’equip ha estat competitiu”, va explicar el tècnic ahir en la roda de premsa prèvia al partit d’aquesta tarda, en què va insistir en aquesta idea. “El que no podem fer és deixar de ser competitius, perquè després sí que perdrem les possibilitats de guanyar. Volem mantenir aquest equilibri competitiu”, va insistir Francisco, conscient, també, que l’equip ha d’incrementar la seva producció ofensiva. “Tenim l’obligació de millorar el nostre joc per tenir el màxim d’ocasions de gol”, va dir. “Lògicament si l’equip juga bé tindrà més possibilitats de guanyar. És la realitat”, va afegir.

Pel que fa al duel amb la Ponferradina, va assegurar que serà “molt complicat”, contra un equip que “està fent les coses bé”. “Si guanyem ens situem davant seu i si ens guanyen es distanciaran. És un partit important”, va indicar sobre la transcendència del matx, clau en les aspiracions del grup que entrena, ja que la Ponferradina és un rival directe. “És molt regular i és molt difícil que perdi. Sempre aconsegueix puntuar”, va dir sobre el conjunt dirigit per Bolo. “Té amenaça contínua amb els seus jugadors d’atac, que són verticals; Valcarce, Romera, Yuri... tothom els coneix. Sap el que ha de fer, el que fa ho fa molt bé i és difícil generar-li ocasions. Haurem de tenir un joc fluid, vertical, i aprofitar la possessió per generar superioritats a camp contrari, dins d’un ordre que ens faci estar bé defensivament”, va explicar Francisco, satisfet de com estan els seus jugadors. “La gent està preparada, tothom pot jugar. Després de l’entrenament d’avui [ahir] estic molt content perquè la gent que va jugar a Sabadell està preparada i la gent que no va fer-ho encara ho està més. Surti qui surti ho farà amb ganes i compromís”, va manifestar.

LA CLAU

“No podem deixar de ser competitius. Hem de mantenir aquest equilibri”

LA MILLORA

“Hem de millorar el nostre joc per tenir més ocasions de gol”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)