Espanyol

Óscar Gil evita el quiròfan

Contratemps. Les proves fetes, avui, al lateral eviten la sala d’operacions. “La seva evolució serà la que marqui la seva disponibilitat”, diu la nota oficial del club blanc-i-blau

Les proves mèdiques fetes a Óscar Gil en les últimes hores han confirmat que el futbolista no haurà de passar pel quiròfan. Una bona notícia per Vicente Moreno que es temia el pitjor després del partit al Carlos Belmonte on els futbolistes es va lesionar a la segona part a l’espatlla. El tècnic i la primera exploració mèdica parlava d’un possible trencament. Tot i això, l’Espanyol, en la seva nota pública, no indica què té el futbolista exactament en la zona afectada o quant de temps trigarà a retornar al lateral dret on, cal recordar, Miguelón és baixa després de passar pel quiròfan el passat febrer per solucionar un problema al recte anterior de la cama esquerra. “La seva evolució serà la que marqui la seva disponibilitat”, diu el comunicat de manera breu sense indicar res més.

Opcions al lateral dret.

Pendents de la recuperació d’Òscar Gil caldrà veurà què farà Vicente Moreno contra el Leganés diumenge. De fet, en l’últim partit el tècnic va fer debutar al jove Omar, de 17 anys, al Carlos Belmonte. Ara el preparador haurà de veure quina és la seva aposta pel partit contra el Leganés d’aquest diumenge on els blanc-i-blaus tindran un duel molt exigent davant un rival directe per a l’ascens. Les opcions són diverses des de jugar amb tres centrals o bé mantenir el mateix dibuix i jugar amb Lluís López, ara de baixa per la Covid, o bé Calero i una opció més natural com Dídac més acostumat a jugar de lateral esquerre però acostumat a la posició. Vicente Moreno ja va advertir després del duel contra l’Albacete que estava satisfet amb Omar, però que calia anar amb compte amb un futbolista que està en edat de juvenil de primera any. Tot i això, no cal descartar la presència d’Óscar Gil si es recupera a temps.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)