Girona

Stuani: “Arribem al moment clau en bona dinàmica i marge de millora”

Per primera vegada en el que portem de temporada Cristhian Stuani ha atès aquest migdia els mitjans de comunicació en una roda de premsa virtual. L’uruguaià, que ha marcat dos gols en els últims tres partits –el de la victòria contra l’Albacete (2-1) i el que va obrir la llauna contra la Ponferradina (3-1)–, ha parlat de les dificultats que ha viscut aquest any a nivell personal. “Un sempre vol estar bé i a disposició d’ajudar l’equip però aquesta temporada no ha estat possible. Ho estic aconseguint, sense la regularitat que voldria, però a poc a poc vaig trobant el meu nivell”, ha valorat Stuani, que confia ajudar encara més l’equip en aquest tarm decisiu: “Estava acostumat a grans xifres golejadores i ara set semblen poques, però canviaria totes les de l’any passat per haver aconseguit l’ascens. Intentaré ajudar el màxim a l’equip perquè aconsegueixi estar en el play-off d’ascens, que és l’objectiu.”

Lògicament, l’ariet del Girona celebra que després de sumar 10 punts dels últims 12 en joc l’equip arribi al duel de dissabte contra el Rayo, el sisè classificat, a només tres punts dels madrilenys. “Estem en un gran moment. La dinàmica és molt bona i hem millorat certs aspectes i és important arribar en aquesta situació. La confiança que et donen els resultats et fan encarar els partits diferent. És cert que hem tingut una temporada irregular per les lesions i les adversitats que hem tingut, però arribem en el moment clau de la temporada en bona dinàmica i encara tenim marge per millorar”, assegura Stuani, que no considera el duel de dissabte com una final: “Hem de sortir a guanyar però no és una final perquè encara quedaran molts partits. És clau per les nostres aspiracions d’acabar sisens, això sí, però serà un partit molt complicat. Tenim armes i il·lusió per sumar els tres punts, que ens permetrien assaltar la sisena posició, però amb un empat ens mantenim en la lluita.”

Un dels motius que veu Stuani pel canvi de l’equip en les últimes jornades és el canvi de sistema. “L’equip s’està trobant bé i còmode. Les coses surten millors i els carrilers profunds ajuden a alimentar més els davanters i generar més ocasions de gol. No vol dir que no puguem jugar amb defensa de quatre però sí que ens ha permès millorar i tenir més facilitats per trobar la porteria rival”, ha analitzat el màxim golejador de la història del Girona en el futbol professional.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)