Girona

El Girona iniciarà un procés consultiu per renovar l’escut del club

Actualització. La iniciativa es farà el proper estiu i les sòcies i socis podran participar en el disseny del nou escut amb la intenció de modernitzar-se tot preservant l’essència dels colors blanc-i-vermells, a més de ressaltar la paraula Girona

El Girona ha anunciat que posarà en marxa el proper estiu una consulta entre les seves sòcies i socis per tal de renovar l’escut del club. Per primera vegada en els 90 anys de l’entitat, els seus fidels aficionats podran dir-hi la seva pel que fa al disseny de l’escut, modernitzant l’actual però preservant els valors del club i mantenint l’essència dels colors blanc-i-vermells i fent ressaltar la paraula Girona. L’escut definitiu s’instaurarà coincidint amb l’inici de la temporada futbolística 2022/23.

Un dels objectius que es fixa el club en la renovació de l’escut és reforçar la identitat sense perdre l’essència dels colors essent fàcilment recognoscible en tots els formats en els que s’aplica. A més, la paraula Girona guanyarà força en la nova imatge, i és que, en l’actualitat queda poc definida i poc llegible.

Conscients que els canvis d’escut sempre comporten diferents corrents d’opinió, el Girona iniciarà doncs una consulta entre els seus socis, que disposaran de la informació històrica dels diferents escuts que s’han utilitzat en aquests 90 anys i de l’origen dels elements que el componen. Aquesta informació ha estat preparada amb la col·laboració de Josep Maria Fonalleras, escriptor i membre del consell assessor del club –el procés tindrà paral·lelament una exposició històrica en l’Espai Santa Caterina, de l’1 al 31 de juliol.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)