Girona

El Girona, “preocupat i desconcertat” amb el VAR

El club fa un comunicat després de la polèmica a Vallecas

Després de la derrota polèmica d’aquesta tarda al camp del Rayo Vallecano, el Girona ha fet un comunicat per expressar la seva “preocupació i desconcertat” per l’aplicació del VAR. El club, que ja va demanar al comitè tècnic d’àrbitres les imatges del gol que va significar la derrota contra l’Almeria (amb possible fora de joc de Sadiq), creu que el VAR és una eina útil però es mostra perplex amb la seva aplicació i el criteri.

El comunicat del club és aquest: “Davant algunes de les decisions arbitrals que s’han produït en el partit d’avui davant el Rayo Vallecano, el Girona FC vol expressar el seu desconcert i preocupació per la resolució d’algunes accions del joc. El club entén que el VAR és una eina útil però en el partit d’avui i en altres de recents, la interpretació que ha fet d’aquestes imatges no segueix els mateix criteris que en altres casos. Fa unes setmanes, també, el Club va reclamar veure unes imatges del VAR del Girona-Almeria determinants pel resultat del partit i que no es van emetre, com és habitual en aquests casos, per televisió. La resposta oficial no va incloure cap d’aquestes imatges.

Tornant al partit d’avui, hi ha dues accions clares que reforcen aquesta sensació de mal ús del VAR. Una trepitjada dins l’àrea contrària a Arnau que en altres partits i situacions molt similars el VAR ha revisat i s’ha considerat com penal i les mans que s’han assenyalat com a penal favorable al Girona i que l’àrbitre a instàncies del VAR ha revisat i anul·lat.

Insistim. El Girona FC dona ple suport al VAR com a eina però, de la mateixa manera que han expressat altres Clubs, demanem un criteri més clar que eviti interpretacions que posin en dubte el seu valor i que perjudiquen als equips i també al propi VAR.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)