Sabadell

L’expulsió atura les ambicions arlequinades

Sabadell. Els arlequinats sumen un punt poc profitós contra un rival directe en la taula classificatòria, condicionats per una vermella (60’)

Sabadell 1 Cartagena 1

SABADELL:Mackay; Rubio, Jaime, Juan Ibiza; Pena (Ozkoidi, 77’), Undabarrena, Boniquet (Cuevas, 69’), Cornud; Juan Hernández (Víctor Garcia, Stoichkov (Vázquez, 77’) i Edgar (Sierra, 61’).CARTAGENA:Marc Martínez; Antoñito (Delmàs, 85’), Carlos David, Raúl Navas, Forniés; Cayarga (Carrasquilla, 74’), Aburjania (Nacho Gil, 74’), José Ángel (Azeez, 85’), De Blasis; Cristian (Elady, 51’) i Rubén Castro.GOLS:1-0 (21’) Stoichkov. 1-1 (53’) Rubén Castro.ÀRBITRE:Moreno Aragón.T.G.:Als locals Stoichkov i als visitants Carlos David, Antoñito, Carrasquilla.T.V.:Al local Jaime, vermella directa (60’)PÚBLIC:Sense públic

Tot és voluntat i bones intencions en el Sabadell, que acaba morint sempre allà on acaba la teoria i comença la pràctica. L’empat va ser el mal menor en un partit tortuós per als arlequinats, que necessitaven sumar els tres punts contra un rival directe per a la salvació però que va acabar celebrant, una jornada més, l’empat. I tot plegat perquè l’equip no va saber conservar l’avantatge aconseguit en el primer temps i, després, perquè es va complicar la vida a partir de l’expulsió de Jaime quan quedava mitja hora per acabar el partit. La salvació comença a ser quimèrica.

El Sabadell va aprofitar el cop moral que va suposar que el gol de Raúl Navas no pugés al marcador gràcies al bon criteri de l’àrbitre i el VAR. Stoichkov va capitalitzar la millor circulació arlequinada del partit connectant amb bellesa una centrada de Cornud. El davanter també va marcar en una jugada que Moreno Aragón va anul·lar per una falta.

En el segon temps, el Cartagena va saber posar pressió sobre la pilota del Sabadell i això el va incomodar. Fruit d’això, es va produir el gol del Cartagena en un golàs de Rubén Castro aprofitant la passada de Cayarga. Pena va fer revifar els arlequinats amb un xut desviat per Marc Martínez, però Jaime, amb una entrada incomprensible al mig del camp, va enterrar les possibilitats de victòria del Sabadell, que es va haver de defensar fins al xiulet final.

ELS VESTIDORS

El pla de partit ha anat com volíem, però ens continuen falten coses per sumar tres punts
Antonio HIdalgo
entrenador del sabadell
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)