L’Europa esgarra la festa del Girona B a Montilivi (0-1)

El Girona B ha perdut contra l’Europa (0-1) en un escenari únic com Montilivi, que per desgràcia no ha portat sort a l’equip d’Axel Vizuete, que amb la derrota veu com el Cerdanyola, el Vilafranca i el Terrassa el superen en la classificació, tot i que només per un punt.

Montilivi ha intimidat inicialment als dos equips, i és que ni el Girona B ni l’Europa s’han atrevit a fer un pas endavant en la primera part que pogués comportar qualsevol mena de risc. De fet, les primeres ocasions han arribat amb xuts de molt lluny de David Jiménez pel conjunt visitant i d’Adri Gené pels locals. De perill real, però, ni ha hagut ben poc, i és que la millor ocasió de la primera part l’ha tingut Pachón en el minut 41, però el seu xut creuat l’ha tapat bé Sergio.

L’inici de la segona part ha canviat el guió del partit, i és que l’Europa s’ha trobat gairebé sense voler amb un gol, quan Albert Martí ha aprofitat el rebot d’un dubitatiu Jonatan Morillas després d’un xut de David Jiménez. Només s’havien jugat dos minuts del descans i el filial gironí tenia temps per reaccionar, però no ho ha aconseguit. Primer perquè durant uns moments ha quedat tocat i semblava que l’Europa podia donar el cop de gràcia definitiu, i després perquè quan ha tancat el rival a la seva àrea i ha pogut arribar amb perill no ha estat encertat a l’hora de finalitzar les jugades, i és que el conjunt escapulat també s’ha defensat amb molt ordre.